Καιρός

Τοπικές βροχές και την Τετάρτη – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

10.11.2020 | 21:15

Ανάλογος με της Τρίτης θα είναι ο καιρός της Τετάρτης, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και στις νότιες νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικότερα, τοπικές βροχές μικρής διάρκειας και έντασης, που δεν προξενούν προβληματισμό, αναμένεται να σημειωθούν την Τετάρτη σε περιοχές της κεντροανατολικής Θεσσαλίας, αλλά και στα κεντροανατολικά τμήματα της Στερεάς.

Στην Εύβοια αναμένονται επίσης φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα, ενώ και στις Σποράδες αναμένεται να βρέξει τοπικά, αλλά και στις βορειοανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου.

Στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας αναμένονται παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Στο Αιγαίο αναμένονται επίσης νεφώσεις που πρόσκαιρα θα πυκνώνουν, ενώ στην Κρήτη ο καιρός θα παραμείνει ακόμα μία ημέρα άστατος, με τοπικές βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης, ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες. Βροχές, τέλος, αναμένονται και στις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων.

Στην Αττική την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες, και υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες, που θα εναλλάσσονται με ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 10/11/2020

Καιρός