Αθλητικά

Στην τελική ευθεία του Nations League η Εθνική

10.11.2020 | 20:51 Eνσωμάτωση

Η εθνική ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του Nations League, και τα παιχνίδια με Μολδαβία εκτός και Σλοβενία στην Τούμπα, όπως ανακοινώθηκε.

Το φιλικό με την Κύπρο θα είναι και η τελευταία ευκαιρία του Ομοσπονδιακού τεχνικού για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει των δύο κρίσιμων τελευταίων αναμετρήσεων με Μολδαβία και Σλοβενία, που θα καθορίσουν και την τελική θέση της εθνικής ομάδας στον όμιλο του Nations League.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας για να βρεθούμε πάλι μέσα στο γήπεδο, να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Να δούμε τις ιδέες του προπονητή, πώς θέλει να παίξει και τι πρέπει να κάνουμε» τόνισε ο αρχηγός της Εθνικής, Κάρλος Ζέκα.

Αγωνία για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Οι σύλλογοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς τους διεθνείς και με το μυαλό στον κορωνοϊό. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε ένα ακόμη νέο κρούσμα, αυτή όμως που έχει χτυπηθεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι η ΑΕΚ.

Μετά την ανακοίνωση για τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, που ανέβασαν τον αριθμό στους 8 και συνολικά 16 άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι θετικά, η Ένωση αποφάσισε να αναβάλει και την προπόνηση της Τρίτης. Θα περιμένει τον 4ο έλεγχο που θα γίνει νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ώστε να καθορίσει το πλάνο επιστροφής της ομάδας.

Τα αυξανόμενα κρούσματα στις ομάδες, έχουν κάνει τη Super League να επεξεργάζεται πρόταση αλλαγής του πρωτοκόλλου, είτε με αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων για να αναβάλλεται αγώνας, είτε για το μίνιμουμ χρονικό όριο στον τελευταίο έλεγχο. Η πρόταση θα υποβληθεί στις υγειονομικές αρχές, καθώς όλοι βλέπουν, ότι σύντομα θα προκύψει πρόβλημα στο καλεντάρι των αγώνων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/11/2020