Καιρός

Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

28.10.2020 | 21:31

Αισθητά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Τοπικές βροχές, κυρίως εξασθενημένες και έως και μέτριας έντασης, αναμένονται στα ανατολικά παράκτια τμήματα της Θεσσαλίας, στη Θράκη, στις Σποράδες και την Εύβοια, στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου, και ενδεχομένως και στην Αττική.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, όπως στην Πελοπόννησο, στα κεντρικά και δυτικά της Στερεάς Ελλάδας, στην Ήπειρο, στα Επτάνησα, αλλά και σε όλες της περιοχές της δυτικής, κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες, με μικρή πιθανότητα να βρέξει τοπικά, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ίσως έχουμε κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στη Χαλκιδική. Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 28/10/2020

Καιρός