Τοπικές βροχές την Κυριακή – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Την Κυριακή, αν εξαιρέσουμε τις περισσότερες περιοχές της Εύβοιας, των Σποράδων, της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, του βορειοανατολικού Αιγαίου και των Κυκλάδων, όπου κατά διαστήματα θα επικρατήσουν οι νεφώσεις, στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι άστατος.

Οι πιο έντονες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στις δυτικές περιοχές της επικράτειας, δηλαδή στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στις δυτικότερες περιοχές της δυτικής Στερεάς, στα δυτικά και νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα πυκνώνουν και θα σημειώνονται τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας εντάσεως. Η θερμοκρασία από 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά διαστήματα πυκνές νεφώσεις με τοπικές βροχές ασθενούς ή το πολύ έως και μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία από 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας φαίνεται ότι οι περισσότερες βροχοπτώσεις θα απασχολούν περιοχές της Πελοποννήσου, στα νότια Επτάνησα, στα κεντροανατολικά Στερεάς, στην Εύβοια, τις Σποράδες και σε ολόκληρο το Αιγαίο. Στα δυτικά και βόρεια καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης στην Αττική, Εύβοια, Σποράδες, στα ανατολικά και νότια της Πελοποννήσου και στο Αιγαίο θα σημειωθούν  μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Καλύτερος ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Αποστολή στο Βερολίνο: Η σκιά της Ακροδεξιάς, η νίκη της Αριστεράς και η Ευρώπη που αλλάζει

Απόρρητο