Πολιτική

Στη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

18.10.2020 | 20:59

Μία πολύ ιδιαίτερη ξενάγηση είχε στη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα επισκέφτηκαν το Κάστρο της Χώρας, ενώ στον Έβρο συνάντησαν τον γιο τους Κωνσταντίνο ο οποίος υπηρετεί εκεί τη θητεία του. Μάλιστα η συνάντησή τους αποτυπώθηκε και σε φωτογραφία στο Ίνσταγκαμ.

Τα παιδιά της Σαμοθράκης εξελίχθηκαν σε βασικούς ξεναγούς του Πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί.

Με τον τρόπο τους τράβηξαν την προσοχή του Κυριάκου Μητσοτάκης ο οποίος ενδιαφέρθηκε για τις ανάγκες τους.

Ο Πρωθυπουργό συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ξεναγήθηκε από την Υπουργό Πολιτισμού και στο κάστρο της Χώρας της Σαμοθράκης, ένα μνημείο υστεροβυζαντινής φρουριακής αρχιτεκτονικής ο φωτισμός του οποίου θα έιναι σύντομα έτοιμος από την περιφέρεια.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και τους πυροσβέστες του νησιού ενώ στο πλαίσιο της περιήγησής του επισκέφτηκε και το λαογραφικό μουσείο που αναπαριστά ένα παραδοσιακό σπίτι της Σαμοθράκης.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να επιστρέψει στο νησί ενώ πριν την επιστροφή του στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Έβρο επισκέφτηκε και τον ιο του στη μονάδα που υπηρετεί. Ο γιός του ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία με τους γονείς τους στη μονάδα οπου υπηρετεί και θα τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία. ))

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 18/10/2020

Πολιτική