Το επεισόδιο δεν είναι διαθέσιμο

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Επεισόδιο 265

Περίληψη: Η Χρύσα προτείνει στη Τζίνα να αγοράσει το ποσοστό της από το μπαράκι, χωρίς όμως να το μάθει ο Ρώσος. Ο Μακρής επισκέπτεται τον Μαλτέζο και τον ψαρεύει για την εξαφάνιση της Λένας. Η Φρύνη εξομολογείται στη Φαίη ότι είναι ερωτευμένη με τον Σάκη, αλλά η Φαίη δεν δείχνει να τον έχει συγχωρήσει για όσα τράβηξε εξαιτίας του. Η Αλεξάνδρα ανακοινώνει στον ‘Αρη ότι ο Δημήτρης φεύγει από το σπίτι και του ζητά να γυρίσει πίσω. Εκείνος ζητά από τη Χρύσα να τον ακολουθήσει μα αυτή του ξεκαθαρίζει πως η θέση της είναι στο σπίτι του Ρώσου. Την ίδια ώρα η Νατάσσα του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο ‘Αρης δεν το βάζει κάτω.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος (‘Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας) και η ‘Αννα Αδριανού (‘Αννα Σπανού)
Παίζουν: Υρώ Λούπη (Λουίζα) Χρήστος Πλαϊνης (Θεόφιλος), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Κάτια Νικολαΐδου (Ευδοκία), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Ηλέκτρα Τσακαλία (Λένα), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Δημήτρης Παπαδάκης (Σήφης), Τάσος Παλαντζίδης (Χριστόφορος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Βιβή Κόκκα (Ζωή), Σωτήρης Ταχτσόγλου (Θόδωρος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπίλυ), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: ‘Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.