Οι Τρεις Χάριτες

Οι Τρεις Χάριτες
Επεισόδια Περιγραφή

Τρεις αδερφές χαριτωμένες κι αστείες, πρωταγωνιστούν στη σειρά που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και που καθήλωσε κόσμο και κοσμάκη μπροστά στην τηλεόραση.
Όλγα: όμορφη χήρα, που επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί και ψάχνει, απεγνωσμένα, να βρει τον άνδρα που θα σταθεί στο πλευρό της.
Μαρία: όμορφη ζωντο-χήρα, που μόλις εγκατέλειψε τον άπιστο σύζυγό της, τον οποίο και επιθυμεί να ξεχάσει – λέει… – ενώ στην πραγματικότητα επιθυμεί να τα ξαναφτιάξει μαζί του.
Ειρήνη: όμορφη, ανεξάρτητη και νοικοκυρά! Ανύπαντρη κατ’ επιλογήν, αφού έχει συνειδητά επιλέξει τη ζωή της ελεύθερης και μοναχικής γυναίκας, μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα.
Όλα ξεκινούν όταν η Όλγα και η Μαρία, μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη. Η ξαφνική αυτή συγκατοίκηση προξενεί απρόοπτα και άφθονο γέλιο. Πόσο μάλλον όταν τα “κορίτσια” συμβουλεύει και βοηθά η απίθανη και πληθωρική θεία Μπεμπέκα…


Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίνα Αδαμάκη, Νένα Μεντή, Άννα Κυριακού, Μιχάλης Ρέππας

Σενάριο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
Σκηνοθεσία: Θόδωρος Πολυχρονιάδης