Ευτυχισμένοι Μαζί

Ευτυχισμένοι Μαζί
Περιγραφή Podcasts

H πιο επιτυχημένη και αγαπημένη οικογενειακή σειρά της ελληνικής τηλεόραση. Αγόρια εναντίων Κοριτσιών! Ο εφηβικός έρωτας των δύο πρωταγωνιστών ξαναζωντανεύει μετά από χρόνια και καταλήγει σε γάμο. Εκείνος χήρος με τρία αγόρια, εκείνη χωρισμένη με δύο κορίτσια. Έρχονται να μείνουν όλοι μαζί και οι δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν από την πρώτη μέρα.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Λέχου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Δάμπασης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τάσος Γιαννόπουλος, Βιβή Κόκκα, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Ιντζεγιάν και τα παιδιά ‘Αρης Τσάπης, Σάββας Σαλίπας, Εύη Δαελή
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σημείωση: Τα online επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για 15 μέρες μετά την τηλεοπτική τους προβολή, για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων

Οι ήρωες που αγαπήσαμε κάνουν «MEGA Reunion» και έχουν πολλά να θυμηθούν!

Οι αξέχαστες σειρές του MEGA ζουν τις δικές τους επανασυνδέσεις μέσα από τη νέα σειρά podcast παραγωγής Alter Ego Media που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μυρτώ Λοβέρδου. Κάθε επεισόδιο τού «MEGA Reunion» φιλοξενεί πρωταγωνιστές και συντελεστές μίας επιτυχημένης σειράς του MEGA, που έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τηλεοπτική μας μνήμη.

Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 18 Ιουλίου σε Spotify, Apple Podcasts και Google Podcasts και φιλοξενούν σειρές που έγραψαν ιστορία. Κάνε εγγραφή και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Το «MEGA Reunion» της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιας καθαρόαιμης οικογενειακής κωμωδίας, φέρνει ξανά μαζί την Κατερίνα Λέχου, τον Γιάννη Μπέζο τον Τάσο Γιαννόπουλο, την Ιωάννα Πηλιχού και την Αλεξάνδρα Παντελάκη.