Κλεμμένα Όνειρα

Κλεμμένα Όνειρα

Η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές …. Ο κίνδυνος και ο έρωτας εναλλάσσονται δημιουργώντας καταστάσεις γεμάτες ένταση και πάθος.
Ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Αλεξάνδρα, η Μάνια, και όλοι όσοι υπάρχουν γύρω τους θα μπλεχτούν στα δίχτυα του έρωτα και του μίσους, του καλού και του κακού, της αγάπης και της εκδίκησης… Η αποκάλυψη της πραγματικής  ταυτότητας των ηρώων θα σημάνει την αρχή του τέλους. Οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και καταλυτικές για τις ζωές όλων…


Πρωταγωνιστούν
: Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Πουρσανίδης, Αννίτα Κούλη, Μάξιμος Μουμούρης, Ιζαμπέλλα Κογεβίνα, Ορέστης Τρίκας, Γιώργος Σουξές, Κατερίνα Γερονικολού, ‘Ελενα Ασημακοπούλου, Τζένη Διαγούπη, Σπύρος Σαραφιανός, Μυρτώ Αυγερινού, Μιχάλης Μητρούσης, Ισαβέλλα Δωροπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ανδρέας Ορφανίδης.
Θα εμφανιστούν σε ορισμένα επεισόδια: Ελισάβετ Μουτάφη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, κ.ά
Special Guest: Αλέξανδρος Σταύρου

Σενάριο: Ομάδα σεναριογράφων. Σκαλέτες: Γιώργος Κρητικός, Στέλλα Βασιλαντωνάκη. Διάλογοι: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μαρία Γεωργιάδου, Μαρία Μαντή. Επιμέλεια σεναρίων: ‘Αννα Αδριανού, Γιάννης Μπότσης.
Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ & ομάδα σκηνοθετών
Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Αρβανίτης
Εκτέλεση Παραγωγής:  ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Σημείωση: Τα online επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για 15 μέρες μετά την τηλεοπτική τους προβολή, για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων