Ελλάδα

Περιστέρι: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 20χρονος

06.08.2022 | 13:22 Eνσωμάτωση

Ο 20χρονος φαίνεται πως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Πρόκειται για την όγδοη γυναικοκτονία μέσα στο 2022, με τη Νικολέτα να είναι το νεότερο θύμα στην Ελλάδα μέχρι τώρα.

Ο 20χρονος που είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Βόρεια Μακεδονία καθώς εντοπίστηκε με μία ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα για την κεντρική Ευρώπη. Το πρωί του Σαββάτου παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές.

Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του καταζητούμενου 20χρονου πακιστανικής καταγωγής άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή ο 20χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε.

Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα από το κινητό της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του και να τον συλλάβουν.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η 17χρονη Νικολέτα ζήτησε από τον 20χρονο να χωρίσουν και αυτό προκάλεσε την οργή του. Όπως προκύπτει, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μάλιστα, τα μηνύματα αυτά φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/08/2022