Ελλάδα

Θρίλερ στην Χαλκιδική

09.07.2022 | 19:53 Eνσωμάτωση

Συναγερμός για 2 αγνοούμενους στη θάλασσα στην περιοχή Ποσείδι.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στην θαλάσσια περιοχή Ποσείδι Χαλκιδικής, για τον εντοπισμό δύο λουομένων που αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ιδιωτικά σκάφη.

Εντοπίστηκε ο τρίτος αγνοούμενος

Αρχικά, οι αγνοούμενοι ήταν τρεις, αλλά το τρίτο άτομο που είχε παρασυρθεί εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή.

Σκάφη του Λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, «χτενίζουν» την περιοχή αδιάκοπα, καθώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο όταν νυχτώσει.

«Χάθηκαν ξαφνικά από τα μάτια μας»

Οι έρευνες του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στην θαλάσσια περιοχή Ποσείδι στη Χαλκιδική ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν οι τρεις κολυμβητές παρασύρθηκαν.

«Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha.

Λουόμενοι είδαν αρχικά τρία άτομα να παρασύρονται από τα θαλάσσια ρεύματα και ειδοποίησαν το Λιμενικό.

Λίγο πριν τις 19.00 ένας εκ των τριών εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Όπως είπε εθελοντής διασώστης, ο άτυχος κολυμβητής βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς ήπιε αρκετό νερό, αλλά αναμένεται σύντομα να μεταφερθεί με ασφάλεια σε νοσοκομείο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/07/2022