Ελλάδα

Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου ξεκίνησαν τα «Τhe Ellinikon Moments»

09.07.2022 | 21:25 Eνσωμάτωση

Με μία ανεπανάληπτη συναυλία του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου γεμάτη μουσική, φως και κόσμο, η Lamda Development εγκαινίασε το θεσμό πολιτιστικών εκδηλώσεων Τhe Ellinikon Moments.

Εκεί από όπου ξεκινούσαν τα ταξίδια και τα όνειρα εκατομμυρίων τουριστών…στο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης των αεροπλάνων, ο Σταύρος Ξαρχάκος ταξίδευσε τους τυχερούς που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν θέση, σε «5 Λαϊκές Μορφές» και σε τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

«Για μας είναι πολύ μεγάλη χαρά να εγκαινιάζουμε το θεσμό αυτό με μια συναυλία του μοναδικού Σταυρου Ξαρχάκου, στο χώρο αυτό που ανοίγει 21 χρόνια μετά απτην τελευταία πτήση» ανέφερε η Chief Marketing and Communications Officer της Lamda Development, Υβέτ Κοσμετάτου.

«Η σημερινή συναυλία, με τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο, αποτελεί ένα σημείο ζωής, πολιτισμού, ανάσας, και αισιοδοξίας» συμπλήρωσε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιώργος Κωνσταντάτος.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, το οποίο αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τη νέα πρωτοβουλία της Lamda Development, καθώς οι θέσεις εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ημέρες.

Τα τραγούδια ερμήνευσε η ξεχωριστή Ηρώ Σαΐα που με το κέφι και την αισθαντική φωνή της ξεσήκωσε το κοινό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 09/07/2022