Ελλάδα

Σήφης Βαλυράκης: Προφυλακιστέοι οι ψαράδες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του

05.06.2022 | 11:44 Eνσωμάτωση

Ο αδερφός της Μίνας Βαλυράκη, Θανάσης Παπαθεοδώρου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τις συνθήκες θανάτου του πρώην βουλευτή.

Ο κ. Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στους κατηγορούμενος και στην υπόθεση που παραλίγο να μπει στο αρχείο, χωρίς περαιτέρω διερεύνηση.

Η οικογένεια έχει κάνει μαραθώνιο 17 μηνών. Από την πρώτη στιγμή είχαμε ενδείξεις ότι είναι οι ένοχοι αυτοί οι δύο, δυστυχώς πέσαμε σε έναν εισαγγελέα, ενώ λιμενικές αρχές που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βρεθεί ο ένοχος. Εκείνος ο Εισαγγελέας έκανε τα πάντα για να αγνοήσει και να κρύψει τα στοιχεία, αυτό επί 8 μήνες, παρόλο που υπήρχαν μαρτυρες. Αυτοί οι δύο ανεγκέφαλοι σκότωσαν έναν άνθρωπο για το τίποτα. Η πολιτεία πρέπει να ερευνήσει το γιατί στην περιοχή δεν ήθελε κανεις να μπουν στην φυλακή δύο άσχετοι, και γιατί έμπλεξαν όλο το σύστημα», ανέφερε αρχικά.

«Η αλλη πλευρά έχει παρατάξει ένα βουνό μαρτύρων και εμείς μία στρατιά στοιχείων, είναι εντελως διαφορετικό αυτό. Είναι όλοι γνωστοί τους, ο δικοί μας μάρτυρες είναθ άγνωστοι προς εμάς, αλλά βρήκαν το θάρρος. Είναι μεγαλη ικανοποίηση η προφυλάκιση. Εκείνοι κάνουν τα Χριστούγεννά τους, το Πάσχα τους, γιορτάζουν, δουλεύουν. Στην οικογένειά μας έχει σταματήσει η ζωή», πρόσθεσε.

«Μέχρι πρότινος δεν είχα εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αλλά με αυτή την απόφαση, αποκαταστάθηκε το κύρος της δικαιοσύνης. Είχαμε αναγκαστεί να μηνύσουμε Εισσαγγελέα και Αρχές, και μπηκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Η αλήθεια υπάρχει και πρέπει να αναδειχθεί», κατέληξε ο κ. Παπαθεοδώρου,

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 05/06/2022