Πολιτική

Στην Μαγνησία περιόδευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

20.05.2022 | 20:35 Eνσωμάτωση

Στην απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει τους πολίτες όσο διαρκεί η κρίση, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιόδευσε στη Μαγνησία και συζήτησε με αγρότες και κτηνοτρόφους. Με συνέντευξή του, ο Αλέξης Τσίπρας επανέφερε το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες, για να επανέλθει, όπως είπε, η κανονικότητα.

Από την Ουάσιγκτον στην ελληνική περιφέρεια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε σήμερα στη Μαγνησία.

Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε νέα πρότυπη τυροκομική μονάδα και ανακοίνωσε τη διάθεση πρόσθετων πόρων ύψους 171 εκ ευρώ για την ενίσχυση της βιολογικής καλλιέργειας.

«Έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει επιτυχημένη επιχείρηση χωρίς ευχαριστημένους εργαζόμενους.  Η κυβέρνηση αυτή έχει αναγνωρίσει τη σημασία οι εργαζόμενοι να μπορούν να συμμετέχουν στην προστιθέμενη αξία που δημιουργούν οι επιχειρήσεις» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Στο Θερμοκηπιακό Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας του Παν/μίου Θεσσαλίας ενημερώθηκε για τις καινοτόμες τεχνικές και τεχνολογίες όπως αυτό το μηχάνημα που ψεκάζει στοχευμένα όπου εντοπίσει αρρώστιες.

Συνομιλώντας με αγρότες και κτηνοτρόφους τους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα τους.

«Θα σταθούμε στο πλευρό σας όσο κρατήσει αυτή η κρίση. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα σωστό προγραμματισμό» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε επιτακτικά το αίτημα για πρόωρες εκλογές.

«Θεωρώ όμως ότι οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει χθες. Και θα έπρεπε να είχαν γίνει χθες, διότι είναι μια κατάσταση που περνά η ελληνική κοινωνία που δεν είναι κατάσταση κανονικότητας» είπε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο τέλος της 4ετίας με αυτή τη δουλειά, με τα αποτελέσματα της διακυβέρνησής μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει καθαρή εντολή για σταθερή διακυβέρνηση και αυτοδύναμη Ελλάδα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Σε μέτρηση της MRB για το newsbomb.gr στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή τα κόμματα παίρνουν:

ΝΔ 35%
ΣΥΡΙΖΑ 26,1%
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 14,2%
ΚΚΕ 5,8%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5,5%
ΜΕΡΑ25 3,6%
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 2,8%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1,6%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 5,4%

Επιπλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός με διαφορά 12.1% από τον Αλέξη Τσίπρα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/05/2022