Ελλάδα

«Κόλαφος» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Τζωρτζίνας

05.05.2022 | 20:12 Eνσωμάτωση

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια που αναμένεται να κατατεθεί και επισήμως τις επόμενες ημέρες αποκάλυψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πόρισμα των πολύπειρων ιατροδικαστών θα καταρρίπτει συντριπτικά τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η κεταμίνη δόθηκε από γιατρούς στο νοσοκομείο ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει τον δρόμο για περεταίρω διερεύνηση που θα αφορά αυτή τη φορά στην μικρή Μαλένα.

«Καίει» την Πισπιρίγκου το πόρισμα των ιατροδικαστών

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας .

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ,  Βασίλης Λαμπρόπουλος αυτό θα είναι το πόρισμα, που έπεται της αρχικής κατάθεσης του ιατροδικαστή Μπουζιάνη και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της 33χρονης κατηγορούμενης για τη χορήγηση της κεταμίνης.

«Θα προκύπτει ότι με βάση βλάβες στο ήπαρ που εντοπίστηκαν στη Τζωρτζίνα η ανακοπή η οποία υπέστη οφείλεται στη χορήγηση κεταμίνης. Είχε βλάβες στο ήπαρ και σε άλλα όργανα και στο πόρισμα θα προσδιορίζεται ότι η χορήγηση κεταμίνης τις προκάλεσε τις συγκεκριμένες βλάβες . Τι σημαίνει αυτό;  Ότι καταρρίπτονται οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου  ότι η κεταμίνη μπορεί να δόθηκε στη φάση ανάνηψης . Χορηγήθηκε νωρίτερα» είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η προφυλακισμένη Πισπιρίγκου από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι χορήγησε κεταμίνη στο παιδί της και επιμένει στο ιατρικό λάθος.

Τριπλάσια βλάβη στο συκώτι της Μαλένας

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Τζωρτζίνας θα ξεκλειδώσει όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τις αιτίες θανάτου της άτυχης Μαλένας, που χάθηκε δυο χρόνια νωρίτερα στις 13 Απρίλιου του 2019.

«Είχε παρουσιάσει μεγάλη βλάβη στο ήπαρ , σχεδόν τριπλάσια από εκείνη της Τζωρτζίνας» ήταν η δήλωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Χορηγήθηκε και στη Μαλένα κεταμίνη;

Το ερώτημα παραμένει και δεν έχει απαντηθεί . Μπορεί να χορηγήθηκε και στη τριάμισι ετών Μαλένα η θανατηφόρα κεταμίνη όπως έγινε στην Τζωρτζίνα;

«Η χορήγηση τοξικών δόσεων φαρμάκων μπορούν να προκαλέσουν φθορά στο ήπαρ δηλαδή οι αλλοιώσεις που είχε η Τζωρτζίνα και η Μαλένα όντως μπορεί να έχουν προκληθεί και στις δύο περιπτώσεις από την χρήση και χορήγηση φαρμακευτικής ουσίας» εξήγησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ο ίδιος τοξικολόγος που ανίχνευσε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS και είναι πεπεισμένος πως μια δόση κεταμίνης που δεν ανιχνεύτηκε στο αίμα μπορεί να ανιχνευτεί σε άλλο σημείο.

«Στην περίπτωση της Μαλένας εξετάσαμε το αίμα, αλλά δεν βρήκαμε κεταμίνη. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν χορηγήθηκε είτε χορηγήθηκε αλλά είχε ήδη μεταβολιστεί και πλέον δεν ήταν ανιχνεύσιμη. Εξαρτάται πάντα και με τη δόση που θα δώσεις. Η θεραπευτική δόση μεταβολίζεται γρήγορα εν αντιθέσει με τη θανατηφόρα δόση που ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να την μεταβολίσει» ανέφερε ο τοξικολόγος.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρη Μπουζιάνης θα συντάξει και θα παραδώσει ολοκληρωμένη την ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας . Αυτή ίσως ανοίξει τον δρόμο για μια νέα ιστολογική εξέταση για τη Μαλένα και να ρίξει φως στο θρίλερ θανάτου των 3 παιδιών . .

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/05/2022