Πολιτική

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στο ρεύμα

05.05.2022 | 20:38 Eνσωμάτωση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έντρομος μπροστά στην οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας προσπαθεί να σώσει οτιδήποτε και αν σώζεται, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην Καβάλα.

«Για εμάς όποια μέτρα έστω και αυτά τα πολύ αργοπορημένα είναι καλοδεχούμενα. Ακόμα πιο καλοδεχούμενη όμως είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει. Η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για να σταματήσει αυτή η παρακμή για τον τόπο» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο πρωθυπουργός επανέλαβε μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και στο παρελθόν μαζί με μια επιδοματική πολιτική. Επιμένουμε στην επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, που ανακουφίζει άμεσα νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τους υπέρογκους λογαριασμούς και επιμερίζει το κόστος σε όλους τους συντελεστές της αγοράς» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

«Θα δώσει επίδομα στον πολίτη με δανεικά που θα πάρει για να μην τα πάρει από τους ολιγάρχες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Να προσθέσετε την υπογραφή σας στη συλλογή υπογραφών / για ένα δημοψήφισμα με ένα ερώτημα: Να καταργηθεί ή όχι το χρηματιστήριο ενέργειας» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Την Πέμπτη οι αρμόδιοι υπουργοί θα εξειδικεύσουν τα μέτρα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/05/2022