Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Οι καταθέσεις των γιατρών καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

05.05.2022 | 20:51 Eνσωμάτωση

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζονται πολύ εντατικά οι έρευνες των ανδρών του ανθρωποκτονιών, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου κατέθεσαν, χωρίς να γίνει γνωστό, όλοι οι γιατροί 2 νοσοκομείων για τον θάνατο της Μαλένας.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι καταθέσεις πέντε γιατρών και νοσηλευτών του Ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της μονάδας ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, για τον θάνατο της Μαλένας.

Ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν είναι και ο 42χρονος εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη στη Μαλένα το 2019, αλλά και αυτός που έκανε την ανάνηψη στη Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο συγκεκριμένος εντατικολόγος είχε καταθέσει μάλιστα στην Αστυνομία, την παντελώς αδιάφορη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης, όταν της ανακοίνωσε ότι το παιδί της απεβίωσε.

Οι γιατροί από το ογκολογικό  νοσοκομείο «Ελπίδα» κατέθεσαν πως η Μαλένα δεν είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια. Τόνισαν πως επρόκειτο για έναν αιφνίδιο θάνατο και μάλιστα το παιδί δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά προβλήματα.

Τέλος, επισήμαναν την καθυστέρηση ενημέρωσης της 33χρονης μητέρας όταν το παιδί έπαθε την ανακοπή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 05/05/2022