Ελλάδα

Νέο «κύμα» εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

30.04.2022 | 19:54 Eνσωμάτωση

Λύνουν τους κάβους και αφήνουν στεριά. Οι εκδρομείς της Πρωτομαγιάς εγκαταλείπουν την Αθήνα, έστω και την τελευταία στιγμή.

Οι κοντινοί προορισμοί, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, έχουν την τιμητική τους.

Με πληρότητα 100% αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, με τους πολίτες που αποφάσισαν να ταξιδέψουν τελευταία στιγμή να μη βρίσκουν ούτε ένα εισιτήριο.

Σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά τα προγραμματισμένα δρομολόγια όλη την ημέρα είναι 29, για Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νησιά Βορείου Αιγαίου,
10 δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας και οχτώ από το Λαύριο, με πληρότητα έως και 100%.

Συννεφιασμένη Δευτέρα

Αύριο, Πρωτομαγιά, ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου, τους 22 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλονίκη. Στη Ρόδο θα έχουμε 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ 24 βαθμούς στην Κρήτη και 25βαθμούς Κελσίου στο Ναύπλιο.

Από τη Δευτέρα όμως αναμένεται αλλαγή του καιρού..

Τη Δευτέρα φαίνεται να έχουμε περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με βροχές που θα απασχολήσουν τις περισσότερες περιοχές του ιονίου και της ηπειρωτικής κυρίως Ελλάδας αλλά και του Αιγαίου τοπικές βροχές μέτριας εντάσεως συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής

Εκτός από βροχές τη Δευτέρα, που περιμένουμε το μεγάλο κύμα επιστροφής, αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου σε όλη την επικράτεια.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 30/04/2022