Ελλάδα

Πάτρα: «Κλειδί» η κατάθεση της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το θάνατο της Ίριδας

18.04.2022 | 13:50 Eνσωμάτωση

Μετά τις καταθέσεις του προσωπικού στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κατάθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα. Παράλληλα, επισκεπτήριο θα δεχτεί σήμερα η 33χρονη κατηγορούμενη.

Στην Πάτρα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής, όπου σήμερα ολοκληρώνονται οι καταθέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Καραμανδάνειου νοσοκομείου και σειρά έχει η κατάθεση της ιατροδικαστή, Αγγελικής Τσιόλα, στην αστυνομία, για το θάνατο της Ίριδας.

Παράλληλα,σημειώνεται πως αύριο κανονικά θα έπρεπε να γίνει η μεταφορά της σορού της Μαλένας, καθώς έχουν ήδη συμπληρωθεί τρία έτη από την ταφή της, ωστόσο επειδή ,σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια δεν διαθέτει ούτε οικογενειακό τάφο, ούτε οστεοφυλάκιο δεν θα συμβεί η εν λόγω διαδικασία, επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται ακόμη οι έρευνες από τις αρμόδιες Αρχές.

3ο επισκεπτήριο για την 33χρονη κατηγορούμενη

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή είναι οι μέρες του επισκεπτηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει πάει κανένας από την οικογένειά της στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για την 13η μέρα στη φυλακή για την 33χρονη κατηγορούμενη και το 3ο επισκεπτήριο στη σειρά. Σημειώνεται πως για την ώρα έχει δεχτεί μόνο μία φορά επίσκεψη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/04/2022