Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έκαναν γυαλιά – καρφιά το μαγαζί γιατί δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού

18.04.2022 | 13:28 Eνσωμάτωση

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν δύο άνδρες σε πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης, όταν οι υπάλληλοι ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό.

Αρνήθηκαν να επιδείξουν τα σχετικά έγγραφα, σηκώθηκαν από το τραπέζι, μπήκαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και άρχισαν να σπάνε τραπέζια, να απειλούν και να προπηλακίζουν τους εργαζόμενους. Η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού κατέγραψε τα πάντα.

Μπαίνει στο μαγαζί και τα κάνει γυαλιά καρφιά… Αναποδογυρίζει τα τραπέζια… Οι υπάλληλοι προσπαθούν να τους απομακρύνουν από το εστιατόριο… Συνεχίζουν να σπάνε και τα τραπέζια του εξωτερικού χώρου.

Το έκαναν  «γης μαδιάμ»

Όλα συνέβησαν όταν δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, επειδή δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης που τους ζητήθηκε να επιδείξουν προκειμένου να μπουν στο μαγαζί.

Οι πελάτες ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους πως δεν μπορούσαν να καθίσουν αφού δεν είχαν υγειονομικό πάσο και μπορούν να εξυπηρετηθούν με take away.

Αποχώρησαν από τον χώρο, αλλά λίγα λεπτά αργότερα οι δυο άντρες επέστρεψαν και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο.

Μάλιστα απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

Συνολικά έσπασαν τέσσερα τραπέζια και αποχώρησαν.

Περίοικοι άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ., αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης της οποίας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για το συμβάν.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/04/2022