Ελλάδα

Πάτρα: Σε εντελώς διαφορετική γραμμή Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης – «Θα σε καταστρέψω»

17.04.2022 | 20:09 Eνσωμάτωση

Ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ήταν το κεφάλαιο Μάνος Δασκαλάκης.

Η 33χρονη κατηγορουμένη απάντησε στη δήλωση Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη σχετικά με το ηχητικό μήνυμα που έχει καταγράψει στο κινητό του ο πρώην σύζυγός της και στο οποίο φαίνεται η Πισπιρίγκου να απειλεί τη ζωή του.

Σ.Χ: Ο Μάνος αυτό που λέει ότι είχε ένα απειλητικό μήνυμα από εσένα Ρούλα;

Ρ.Π: Ναι, ναι. Πάνω στο, τότε που είχαμε τσακωθεί του είχα στείλει και εγώ ένα μήνυμα. Θα σε καταστρέψω, τον έβριζα έτσι και αλλιώς, είχα αντιδράσει και εγώ άσχημα τότε γιατί μου φαινόταν λίγο αδικία όλο αυτό. Ότι ναι μεν σε χωρίζω αλλά όταν πας να προχωρήσεις, φταις. Αυτό μέχρι εκεί.

«Δεν υπήρξε έρωτας με την Πισπιρίγκου»

Η Πισπιρίγκου απάντησε και στην κατηγορηματική δήλωση Δασκαλάκη ότι δεν υπήρξε ποτέ ερωτευμένος με την 33χρονη μητέρα των παιδιών του».

Σ.Χ: Πως ένιωσες που είπε χθες που ότι δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα;

Ρ.Π: «Ναι δεν ξέρω πως τοποθετήθηκε, ποια ήταν η συζήτησή τους, αλλά εντάξει όταν δεν ερωτεύεσαι κάποιον δεν παντρεύεσαι και δεν κάνεις και τρία παιδιά. Μήπως εννοούσε ότι με αγάπησε κατευθείαν; Δεν ξέρω».

«Ο Μάνος δεν είναι άγιος»

Το ζεύγος Δασκαλάκη μέχρι και τη σύλληψη της 33χρονης τηρούσε κοινή στάση και γραμμή. Από τις 30 Μαρτίου που η Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, το άλλοτε ενωμένο ζευγάρι βαδίζει σε χωριστούς δρόμους.

Σ.Χ: Πως το εξηγείς που ενώ πλέκει πραγματικά το εγκώμιό σου λέει ότι ήσουν η καλύτερη μητέρα υποδειγματική ή όλα αυτά ότι δεν έχει τίποτα να σου προσάψει παρόλα αυτά έχει ταχθεί απέναντί σου;

Ρ.Π: Δεν μπορώ να το εξηγήσω και δεν ξέρω πως σκέφτεται. Και γενικά δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Μάνο.

Σ.Χ: Ναι θες να μην ασχοληθείς.

Ρ.Π:  Μιλάω συνέχεια για τον Μάνο. Μα αφού οι ερωτήσεις που μου κάνουν για το Μάνο είναι.

Σ.Χ: Ναι θα σου πω γιατί, γιατί και εσύ άφησες κάποιες αιχμές. Δηλαδή είπες ότι εντάξει ότι και ο Μάνος δεν είναι άγιος ας πούμε.

Ρ.Π: Ναι εντάξει αυτό το είπα γιατί, όχι για τα παιδιά σε καμία των περιπτώσεων για αυτά που έκανε σε εμένα, εγώ δεν τον κατηγόρησα ποτέ βάσει των παιδιών. Εγώ είδα έναν άνθρωπο να κλαίει με το ζόρι σε εισαγωγικά και είπα εντάξει .

Σ.Χ: Δεν θεωρείς ότι έχει να κάτι κρύψει ο Μάνος.

Ρ.Π: Όχι, όχι, όχι, όχι.

«Με στηρίζει η οικογένειά μου»

Μέσα από το απομονωμένο κελί των φυλάκων Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει συνεντεύξεις από το καρτοτηλέφωνο στα ΜΜΕ και ενημερώνεται από ειδήσεις και εκπομπές για τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεσή της.

Σ.Χ: Ρούλα αυτό το διάστημα όλο που είσαι εκεί ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου με ποιους έχει επικοινωνία ;

Ρ.Π: Με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον. Μέχρι και με αυτούς που δεν είχα έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδελφής μου και δυο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, λίγο μετά όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα. Σίγουρα και οι συνήγοροι έτσι.

Μετά τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών στις Αρχές, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις της μητέρας, της αδελφής αλλά και του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/04/2022