Ελλάδα

«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης «σπάει» τη σιωπή του αποκλειστικά στην Αγγελική Νικολούλη

16.04.2022 | 20:04 Eνσωμάτωση

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής στο «Φως στο Τούνελ». Τα όσα έγιναν γνωστά για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, επιβεβαίωσαν την πληροφορία που είχε φτάσει στην Αγγελική Νικολούλη δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Μετά την αποκάλυψη της εκπομπής, η ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία του παιδιού, έδωσε εντολή για την ανάσυρση της ηλεκτρονικής συσκευής από τον τάφο. Τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δείχνουν αναζητήσεις της μητέρας για επικίνδυνες φαρμακευτικές ουσίες, λίγες ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των παιδιών, που μιλά για όλα. Για την Τζωρτζίνα μεταφέρει το δέσιμο που είχαν σαν πατέρας με κόρη που ήταν μοναδικό και αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου το γνώριζε πολύ καλά.

Ο πατέρας των παιδιών απάντησε στην Αγγελική Νικολούλη σε σχετική της ερώτηση πότε η πρωτότοκη κόρη τους αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί με την Ίριδα και αν είχε δει κάτι που δεν έπρεπε και θα μπορούσε να την θέσει σε κίνδυνο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε και την επιμονή της γυναίκας του να μην μείνει εκείνος με το παιδί στο νοσοκομείο αλλά και τις σκέψεις του για τον πως μπορεί να έχασε την ζωή της η κόρη του.

Στο «Τούνελ» μίλησε όμως και το «τρίτο πρόσωπο», στο οποίο ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανακρίτρια ως αιτία του χωρισμού του από τη γυναίκα του.

Το «Τούνελ» θα επανέλθει μετά το Πάσχα, με νεότερα για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας αλλά και με νέες έρευνες και υποθέσεις.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/04/2022