Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Οι γιατροί στο Ρίο είχαν ενημερώσει το νοσοκομείο Παίδων για ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

14.04.2022 | 20:08 Eνσωμάτωση

Φαίνεται πως αρκετοί είχαν υποψιαστεί την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπήρξε επικοινωνία - προειδοποίηση από το νοσοκομείο του Ρίου προς το νοσοκομείο Παίδων ότι κάτι περίεργο υπάρχει στη συμπεριφορά της μητέρας.

Το MEGA αποκαλύπτει πως οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Τελικά δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε… Αϊνστάιν την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/04/2022