Ελλάδα

«Καταπέλτης» η Μυλωνοπούλου για τον πιλότο: «Ακραία χειριστικός και ελεγκτικός – Κακοποιούσε λεκτικά την Καρολάιν»

14.04.2022 | 20:24 Eνσωμάτωση

Σαν ένα ακραία χειριστικό χαρακτήρα περιέγραψε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

«Η συμπεριφορά του ήταν χειριστική, ελεγκτική, πολλές φορές η ίδια δεν καταλάβαινε στο εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου», δήλωσε η κ. Μυλωνοπούλου.

Όπως είπε, κατέθεσε όσα της είπε η Καρολάιν στις 12 συνεδρίες που είχαν μαζί, θέλοντας να γίνει η φωνή της ενώπιον δικαστών και ενόρκων. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, της είχε φανερώσει την πρόθεσή της να φύγει από το σπίτι μαζί με την μικρή Λυδία.

«Στην Αλόννησο ήταν μέσα σε όλα, ήταν γελαστή, κοινωνική, ήταν η χαρά της ζωής. Το έβλεπες τα μάτια της είχε μεγάλα μάτια πολύ εκφραστικά. Έβλεπα ένα ωραίο χαμόγελο όταν έβγαζε τη μάσκα. Στη πορεία κατάλαβα ότι αυτοί οι μώλωπες της ψυχής ήταν πίσω από αυτό το χαμόγελο».

«Κακοποίησε και την Λυδία»

Η μάρτυρας είπε πως από την πρώτη στιγμή υποψιάστηκε τον κατηγορούμενο και ενημέρωσε την δικηγόρο της.

«Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται το θάνατο Δεν σέβεται το πτώμα».

Οι συνεδρίες διακόπηκαν για το ζευγάρι όταν η κυρία Μυλωνοπούλου επέμεινε να μιλήσει η Καρολάιν στη μητέρα της.

Ο κατηγορούμενος υπέβαλε «βροχή» ερωτήσεων στην μάρτυρα αμφισβητώντας τα λεγόμενα της, θέλοντας να παραμείνει στο «αφήγημα» του καλού συζύγου που σκότωσε τη σύζυγο του εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Κατηγορούμενος: Όλο αυτό το διάστημα δεν βλέπατε από μένα ειλικρινή αγάπη προς τη σύζυγο μου; Ότι θέλω να λειτουργήσει ο γάμος μου, θέλω να είναι καλά εκείνη;

Μάρτυρας: Έτσι εμφανιζόταν, όμως τα λεγόμενα του σε σχέση με τις αναφορές της Κάρολαϊν απείχαν. Απευχόμουν να είναι αυτός που της πήρε η ζωή. Έχω γιο στην ηλικία του!

Κατηγορούμενος: Σας είπε ποτέ η Κάρολαϊν ότι της λείπει η αγάπη από εμένα; Ότι δεν δίνω όση αγάπη έχω σε εκείνη;

Μάρτυρας: Υπάρχει μια πολύ χαρακτηριστική φράση της Καρολάιν. Ήταν ένα είδος αγάπης που έπνιγε. Αυτές ήταν οι λέξεις της.

«Να σαπίσει στη φυλακή»

Οργισμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι ο πρώην εκπαιδευτής του, καθώς ο κατηγορούμενος πιλότος «αντέγραψε» όσα είχε βιώσει ο Σωτηρης Παπανικόλας πριν από χρόνια, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη δήθεν διάρρηξη στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

«Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για τη “διάρρηξη” στο σπίτι του αμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή», είπε ο πρώην εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η δίκη συνεχίζεται στις 10 Μαΐου.

Ζήτησε 2.000 ευρώ για την κηδεία από τη μητέρα της Καρολάιν

Όπως κατέθεσε φίλη της αδικοχαμένης κοπέλας στο δικαστήριο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλαβε 2.000 από τη μητέρα της Καρολάιν για την πληρωμή της κηδείας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/04/2022