Ελλάδα

Δήλωση «βόμβα» από πρώην σύντροφο της Πισπιρίγκου: «Θα σκότωνε τα παιδιά της για τον Μάνο»

10.04.2022 | 20:10 Eνσωμάτωση

Αποκαλύπτικά για τον χαρακτήρα της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου είναι τα λόγια πρώην σύντροφου της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ειναι μια σκληρή γυναίκα, λέει πρώην σύντροφός της. Μάλιστα πιστεύει πως ο χαρακτήρας της 33χρονης ήταν τέτοιος που θα μπορούσε να φθάσει στο σημείο να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά προκειμένου να κρατήσει κοντά της τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» προκαλούν σοκ.

«Την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για το Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της», δήλωσε ο πρώην σύντροφος της 33χρονης,

Όπως δήλωσε ο πρώην σύντροφος της κατηγορουμένης απειλούσε και τον ίδιο όταν ήταν μαζί.

«Ήταν μία πολύ σκληρή γυναίκα. Όταν τα είχαμε, δεχόμασταν δεχόμουν και εγώ και ο θείος μου απειλές».

Ο δικηγόρος της 33χρονης μίλησε για την εμμονή που φαίνεται πως είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη και το «αρρωστημένο κίνητρο» που της αποδίδουν κάποιοι από τον κύκλο της:

«Δεν σκοτώνει μία γυναίκα έναν συνεκτικό κρίκο, τον απόλυτο συνεκτικό κρίκο που έχει με έναν άντρα δεν τον φέρνει με αυτό τον τρόπο κοντά της. Οι πιο ισχυρές γέφυρες σε ένα ζευγάρι είναι τα παιδιά».

Οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στα social media

Αποκαλυπτικές είναι οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στα social media.

«Η θλίψη προκαλείται από τη νοημοσύνη. Όσο πιο πολύ καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, τόσο πιο πολύ εύχεσαι να μην είχες καταλάβει», γράφει σε ανάρτησή της.

Αλλού γράφει: «Κάποιος με ρώτησε ποιος σε στεναχώρησε και απάντησα… Οι ίδιες μου οι προσδοκίες. Όμως κι αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση του ανέμου, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα πανιά μας ανάλογα για να φτάσουμε στον προορισμό μας».

Το κελί της 33χρονης

Σε αυτό το μονόκλινο κελί κρατείται απομονωμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα διακρίνονται οι ζωγραφιές στον τοίχο που προϋπήρχαν αλλά και το καρτοτηλέφωνο που χρησιμοποιεί για να μιλά με τους δικηγόρους και συγγενικά της πρόσωπα.

«Ακλόνητα τα στοιχεία»

Το «Βήμα της Κυριακής» δημοσιεύει μία σειρά από κρίσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Είναι ισχυρά τα στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την εμπλοκή της στο θάνατο της Τζωρτζίνας;

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα στοιχεία είναι ακλόνητα, καθώς δεν υπήρχε κεταμίνη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Υπάρχουν επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Ασφαλώς ναι. Ένα ακόμη επιβαρυντικό στοιχείο είναι ότι είχε χαμηλώσει τον ήχο του οξυμέτρου, ενώ είχε προχωρήσει σε αργοπορημένη νωχελική ειδοποίηση όταν η Τζωρτζίνα υπέστη το μοιραίο επεισόδιο.

Θα υπάρξουν άλλες καταθέσεις ;

Υπάρχουν τουλάχιστον 30 γιατροί και νοσηλευτές από τα νοσοκομεία της Πάτρας που θα αναφέρουν αντίστοιχα μυστηριώδη επεισόδια της Τζωρτζίνας.

Νέο επισκεπτήριο θα έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου αύριο.

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει εντός της εβδομάδας η 33χρονη

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το αίτημά της θα συνοδεύεται με ιατρικά έγγραφα και τεχνικές εκθέσεις που αφορούν την τελευταία ημέρα ζωής της Τζωρτζίνας προκειμένου να στηρίξει τη θέση της, ότι δηλαδή δεν ήταν εκείνη που της χορήγησε την κεταμίνη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/04/2022