Ελλάδα

Ο Μάνος Δασκαλάκης σπάει τη σιωπή του αποκλειστικά στην Αγγελική Νικολούλη

08.04.2022 | 20:01 Eνσωμάτωση

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση της Πάτρας. Μια έρευνα που αναμένεται, απόψε το βράδυ, να ρίξει φως σε όσες πτυχές παραμένουν σκοτεινές. Έχοντας, πια, δίπλα της, τον πατέρα των τριών παιδιών.

«Για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί, ειλικρινά σου μιλάω. Και ας πάω μετά εγώ στη φυλακή…», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, αφήνει για πρώτη φορά να φανεί το ανθρώπινο πρόσωπό του, η θλίψη του πατέρα που έχασε τρία παιδιά.

Η αλλαγή στάσης του Δασκαλάκη

Ο πιο σκληρός κατήγορος της προφυλακισμένης μητέρας, έχει γίνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο άνθρωπος που μέχρι τη σύλληψή της έβαζε το χέρι του στη φωτιά για την αθωότητά της.

Την ίδια στιγμή, δηλώνει απερίφραστα ότι τα στοιχεία εναντίον της δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών

Φαίνεται, όπως αποκαλύπτεται και από τις συνομιλίες του με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έμαθε, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, πληροφορίες που τον οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή στάσης. Πληροφορίες όχι μόνο για την προσπάθειά της να προσλάβει κάποιον ώστε να τον χτυπήσει αλλά και για τη συμπεριφορά της απέναντι σε πρώην συντρόφους της.

«Δεν ήξερα τίποτα για το παρελθόν της Ρούλας με άλλα πρόσωπα και πρώην συντρόφους πριν από εμένα. Τώρα τα μαθαίνω», δήλωσε.

«Δεν ήμουν παρών»

Η συζήτηση του Μάνου Δασκαλάκη με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, έφερε στο φως σοβαρές πτυχές της υπόθεσης. Εκτός από τα επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας κατά τις νοσηλείες της, ο νεαρός πατέρας ισχυρίζεται ότι και κατά την επίσκεψη των κοινωνικών υπηρεσιών, μετά την καταγγελία για κακοποίηση, παρούσα ήταν μόνο η μάνα.

«Όταν είχε γίνει η καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και ήρθε ο έλεγχος, εγώ δεν ήμουν παρών αλλά η Ρούλα μου είπε ότι προχώρησαν κανονικά και όλα ήταν εντάξει».

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται, πια, απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου χωρίς επιστροφή. Η αποψινή του συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», από την οποία ήδη έχουμε πάρει μια πρόγευση, δείχνει, επιπλέον, ότι η στάση του εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του, θα είναι στο μέλλον εξαιρετικά σκληρή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/04/2022