Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη κόρη του – Της έκαιγε τα χέρια όταν αντιστεκόταν

08.04.2022 | 20:31 Eνσωμάτωση

Αποτροπιασμό προκαλεί το βασανιστήριο που ζούσε ένα κοριτσάκι από τον ίδιο της τον πατέρα. Το βίαζε και όταν το παιδάκι αντιστεκόταν του έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας. Το παιδί έφερε σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα κάτι για το οποίο αδιαφορύσε το σχολείο και το υπόλοιπο περιβάλλον του. Το διεστραμμένο μαρτύριο του κοριτσιού πήρε τέλος όταν αντέδρασε πρόσωπο του οικείου περιβάλλοντος.

Εγκαύματα στα χεράκια του… Μώλωπες στα πόδια… Πληγές στην πλάτη… Το 10 χρόνων κοριτσάκι ζούσε την απόλυτη φρίκη, στο σπίτι όπου διέμενε με τον πατέρα του, στη Νέα Σμύρνη. Η μητέρα, άφαντη εδώ και επτά χρόνια.

Η κακοποίηση, όπως προκύπτει από την αστυνομία ήταν καθημερινή. Οταν το παιδί αντιστεκόταν, η τιμωρία του ήταν τα καυτά μάτια της κουζίνας.

«Μιλάμε για κακοποίηση ενός ανήλικου παιδιού που από ότι φαίνεται ο δράστης είχε άσκηση σωματική κακοποίηση ψυχική κακοποίηση και εκκρεμεί σε βάρος του να εξεταστεί η σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε η Σοφία Βαγενά, Πρ. Δικαιωμάτων & Ισότητας ΠΟΑΣΥ

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του…», φέρεται να είπε το παιδί στους αστυνομικούς.

Την αδιανόητη ιστορία κατήγγειλε πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ο πατέρας συνελήφθη. Από την Εισαγγελία δόθηκε εντολή στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να ερευνήσουν πώς ένα παιδί με τόσο σοβαρά σημάδια κακοποίησης πήγαινε στο σχολείο και ουδείς είχε δώσει προσοχή.

Ο 47χρονος πατέρας, με καταγωγή από τη Ρουμανία, κατηγορείται για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Μετά την απολογία του, ο πατέρας προφυλακίστηκε.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/04/2022