Ελλάδα

Η ολέθρια σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

08.04.2022 | 20:48 Eνσωμάτωση

Η κλινική ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη μίλησε στο MEGA για τη «συγκρουσιακή» σχέση, όπως την χαρακτήρισε, της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η κ. Κανδαράκη θέλησε να τονίσει αρχικά πως δεν προβαίνει σε κάποια διάγνωση, καθώς δεν έχει εξετάσει η ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το Μάνο Δασκαλάκη, οπότε αυτή τη στιγμή «κάνουμε μόνο αναγνώσεις μέσα από τα δέιγματα που έχουμε δει».

Η ψυχολόγος είπε πως μιλάμε για μια συγκρουσιακή σχέση, η οποία επηρεάζει και τη γονεϊκή, με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να έπαιζαν έναν ρόλο είτε για να έρθει πιο κοντά το ζευγάρι, είτε για να απομακρυνθεί. «Τα παιδιά εργαλειοποιούνταν» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια και τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου η κ. Κανδαράκη τις χαρακτήρισε «εφηβικές, παιδικές, σα να δίνουν βάση μονάχα στην εικόνα και να ξεχνούν πως έχουν χαθεί τρεις ανθρώπινες ψυχές».

«Έχουν πολύ έντονο το ναρκισσιστικό στοιχείο, και δύο γονείς με έντονο ναρκισσισμό μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι γονείς» πρόσθεσε η ψυχολόγος.

Τέλος, τόνισε πως δύο άνθρωποι που δεν είναι καλοί σύντροφοι μεταξύ τους, δεν μπορούν να είναι καλοί γονείς, καθώς το γονεϊκό με το συντροφικό πάνε χέρι-χέρι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/04/2022