Ελλάδα

Αρχίζει ο κύκλος καταθέσεων για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

07.04.2022 | 20:22 Eνσωμάτωση

Απαντήσεις στα αίτια των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας αναμένεται να δώσει το πόρισμα της ειδικής ιατροδικαστικής επιτροπής. Όπως αποκαλύπτει το MEGA στη περίπτωση της Μαλένας έχει βρεθεί μια εκδορά που εντοπίστηκε στην περιοχή της μύτης που μπορεί να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Καθοριστικό στην περίπτωση της Μαλένας αποδείχθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα που απέδωσε τον θάνατο του παιδιού σε ηπατική ανεπάρκεια. Τρία χρόνια μετά το πόρισμα αμφισβητείται και αναζητείται η ακριβής αιτία θανάτου.

Στο μικροσκόπιο όμως βρίσκεται και η αιτία θανάτου της Ίριδας. Ο θάνατός της αποδόθηκε τότε στην εξαιρετικά σπάνια αγενεσία φλεβόκομβου και η υπόθεση έκλεισε. Σήμερα όμως φαίνεται ότι όλα είναι πιθανόν να ανατραπούν.

Την ίδια στιγμή μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε το πρωί στα δικαστήρια της Πάτρας, ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης για τις συνθήκες θανάτου της, αλλά και για τα περιουσιακά στοιχεία και τη διαχείρισή τους. Τόνισε μάλιστα ότι θα ζητήσει να αποσφραγιστεί το σπίτι της, ώστε να γίνει έλεγχος.

Οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες και τα στοιχεία που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας καθοριστικά, κυρίως για το θάνατο των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/04/2022