Ελλάδα

Το θρίλερ με τις λίρες και την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσουν οι συγγενείς της

06.04.2022 | 17:32 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς,, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS, και ανέφερε πως θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την χρήση του πληρεξουσίου που είχε κάνει η 69χρονη στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος μίλησε για την στάση των συγγενών της 69χρονης εκλιπούσας και το για το πώς θα κινηθούν στην συνέχεια.

«Ο ξάδερφος της 69χρονης το πρώτιστο που θέλει είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες, με τις οποίες απεβίωσε η γυναίκα. Εφόσον δεν πέθανε από αυτό που προέβαλε το ζευγάρι ότι πέθανε, απορώ και λέω ντροπή, γιατί τα χρήματα που είχε το ζευγάρι, γλεντούσε  με αυτά από τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Οι λίρες που άφησε η 69χρονη υπάρχουν, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε κατασπατάληση κάποιων τραπεζικών καταθέσεων. Η θανούσα δεν είχε παιδιά. Θα ερευνηθεί το πληρεξούσιο εάν ήταν πλαστό ή αυθεντικό», δήλωσε αρχικά.

«Θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η μεριά του Μάνου Δασκαλάκγη γιθα να δηλώσει έαν χρησιμοποίησε και με ποιόν τρόπο το πληρεξούσιο και εάν έχει εκποίησει τις λίρες», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Εάν δεν το κάνει και δεν καταθέσει το πληρεξούσιο θα αναγκαστεί βιαίως να προσέλθει», κατέληξε λέγοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/04/2022