Ελλάδα

Όλη αλήθεια για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Σοκ οι εκτιμήσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

06.04.2022 | 18:46 Eνσωμάτωση

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πορίσματα των θανάτων των δύο πρώτων παιδιών, Μαλένας και Ίριδας.

«Υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει να ειπωθούν. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες για κακοποίηση είναι τρεις και όχι 2. Είναι οι 2 που έγιναν από την κ. Λεγάτου, την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, και η τρίτη που έγινε στις 22 Αυγούστου του 2014 που είχε γίνει και καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού. Το δεύτερο είναι ότι ακούγοντας τον κ. Λέων, οφείλω να πω οτι εδώ παρατηρείται μία δυστοκία. Αυτή η άτυπη επιτροπή που όλοι λέμε , μέχρι τώρα δεν έχει παραδώσει κανένα πόρισμα. Σύμφωνα με ιατροδικαστικούς κύκλους θα αποδειχθεί ότι δεν κάνουν πίσω οι ιατροδικαστές για το αρχικό πόρισμά τους, και εμμένουν σε αυτό που έχουν καταγράψει εξαρχής», ανέφερε αρχικά.

«Σε ό,τι έχει σχέση με την σπιτονοικοκυρά, τα βάρη είναι 115.000 ευρώ. Τα 15.000 ευρώ αφορούν στο ισόγειο και είναι προς το ισόγειο, και μάλιστα ο καταλογισμός έγινε τρεις μήνες μετά τον θάνατο της 69χρονης. Το δεύτερο βάρος αφορά στον όροφο που έμενε η σπιτονοικοκυρά, και είναι 100.000 ευρώ με τους τόκους από ένα στεγαστικό δάνειο που είχε πάρει. Εδώ λοιπόν, ψεύδεται ο Μάνος Δασκαλάκης, όταν λέει ότι είναι ένα ακίνητο με βάρη, γιατί ναι μεν έχει το βάρος που έχει, ωστόσο η αντικειμενική αξία του είναι μεγαλύτερη από τα χρέη», συνέχισε.

Η αντίφαση του Μάνου Δασκαλάκη, στη σημερινές δηλώσεις του, αφορούν στο τί είχε γίνει σε αυτόν τον περιβόητο τσακωμό πριν ένα μήνα στο δικηγορικό γραφείοπου ήταν παρόντε ο ίδιος, η Ρούλα Πισπιρίγκου και οι2 δικηγόροι. Σε αυτή τη συνάντηση ο Μάνος είχε πει στη Ρούλα ότι «βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι θα το ένα παιδί δεν έχεις προξενήσει κακό», και αυτό το παιδί που εννοούσε ήταν η Τζωρτζίνα. Και σήμερα πήγε και είπε στην Ανακρίτρια ότι πιστεύει ότι δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά. Πρέπει και οι δύο να πουν την πραγματική αλήθεια», κατέληξε λέγοντας ο δημοσιογράφος, Γιώργος Αναστασόπουλος

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/04/2022