Ελλάδα

Νέα στοιχεία – σοκ για τα τα δύο περιστατικά κακοποίησης της Τζωρτζίνας

06.04.2022 | 17:58 Eνσωμάτωση

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο LIVE NEWS , νέα στοιχεία για τα δύο περιστατικά κακοποίησης της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σε μία ακόμη αποκάλυψη προέβη ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, σχετικά με την κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

Η Τζωρτζίνα πηγαίνει τον Ιανουάριο του 2014 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, από τους γονείς της με αναφορές ότι κάποιοι στενοί συγγενείς τους από την πλευρά του Μάνου, όπως ανέφερε μάλιστα και η μητέρα της 33χρονης, πείραξαν το παιδί και του έκαναν μελανιές. Υπενθυμίζεται πως η Τζωρτζίνα είναι μωρό ακόμα. Από το νοσοκομείο δεν υπάρχει ενημέρωση για το πώς χειρίστηκε την υπόθεση. Τον Αύγουστο του 2014 έγινε καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού από μία κυρία, η οποία ήταν μία προδομένη και εξαπατημένη φίλη του Μάνου Δασκαλάκη. Ο Μάνος Δασκαλάκης εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου και έχουν ένα παιδί 10 μηνών, τη Τζωρτζίνα», ανέφερε αρχικά.

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία που προέβη στην καταγγελία δεν είναι φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά είναι μία στενή συγγενής, της οποίας της καταλογίζονται οι κατηγορίες για τις μελανιές του παιδιού. Η κοινωνική λειτουργός πηγαίνει τον Οκτώβριο του 2014, και καταλαβαίνει κανείς πως εάν πας λίγους μήνες αργότερα, τα στοιχεία δεν υπάρχουν, ούτε οι μελανιές ούτε τίποτα», συμπλήρωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

«Προ μερικών μηνων, ενας εκ των κοινωνικών λειτουργών έχει κατηγορηθεί και έχει σχηματιστεί σε βάρος του ΕΔΕ από τον Δήμο της Πάτρας, με στέρηση μισθού αρκετών μισθών, κατέθεσαν σε βάρος του 18 μάρτυρες, υπάρχει πόρισμα 29 σελίδων, που έχει 141 έγγραφα και έχει καταδικαστεί για ανάρμοστη συμπεριφορά, μη τήρηση ωραρίου, μεροληπτική συμπεριφορά καθ’ υφισταμένων, αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση καθηκόντων καθώς και συνεχή αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/04/2022