Ελλάδα

Καταπέλτης ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου – Ποιά ουσία περίμεναν να βρεθεί στην Τζωρτζίνα

06.04.2022 | 17:09 Eνσωμάτωση

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης,, ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε με τον συνήγορο του στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έδειξε και πάλι ότι έχει διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τα στοιχεία εις βάρος της είναι πάρα πολλά είναι αδιάσειστα. Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι πρότινος μέχρι κα τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζε έχει διαπράξει κάτι τέτοιο είμαι σοκαρισμένος τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη της κατηγορίας», ανέφερε ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου ντυμένος στα μαύρα με γυαλιά ηλίου ανέβηκε τις σκάλες στο κτίριο 9 του για να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής.

«Είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της  Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και από πίσω είναι η κατηγορουμένη», δήλωσε ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας.

Στην μακροσκελή δήλωση τα βέλη θα στραφούν στην Ρούλα.

«Ήταν υπόδειγμα μητέρας όταν είμασταν μπροστά Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας δεν μπορούμε κανένας από την οικογένεια μας να το συνειδητοποιήσει, θέλουμε να μάθουμε τί έγινε με τα άλλα παιδιά και είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι», συνέχισε στις δηλώσεις του ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Εμφανιστήκαμε αυτοβούλως να υποστηρίζουμε την κατηγορία. Ναι με το τάμπλετ στα αλλά παιδιά με αρκουδάκια …προκαλεί περιέργεια το τάμπλετ», συμπλήρωσε ο κ. Καράμπελας.

Ο Δασκαλάκης θα πει πως οι μέχρι τώρα ιατροδικαστικές δεν άφηναν υποψία όμως θα πει πως τώρα θέλει να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του και o δικηγόρος του θα αναφερθεί και στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας.

Σε ό,τι αναφορά την σχέση τους θα επιβεβαιώσει ότι μίλησε μία φορά στο τηλέφωνο ενώ δεν έχει μπει ακόμα μπροστά το διαζύγιο.

Τί έλεγε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο – Έρευνα από το TAXIS

Την ίδια ώρα στην έρευνα μπαίνει το εν λευκώ πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς, στον Δασκαλάκη η 69χρονη από το 2017 είχε διορίσει ως ειδικό πληρεξούσιο της, τον πατέρα των τριών κοριτσιών μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν το Φεβρουάριο του 2017 εξουσιοδότησε μεταξύ άλλων τον Μάνο Δασκαλάκη να εισπράττει την μηνιαία σύνταξη της, να πραγματοποιεί καταθέσεις και αναλήψεις σε τραπεζικούς της λογαριασμούς και να την εκπροσωπεί σε οποιαδήποτε υπόθεση της.

«Να την εκπροσωπεί για οποιοδήποτε υπόθεση της σε οποιαδήποτε Αρχή ή Υπηρεσία και νομικά πρόσωπα Δημοσίου ή Ιδιωτικού τομέα έστω και μη αναγραφόμενα στο παρών όπου απαιτείται η φυσική παρουσία της εντολέα και να ενεργεί ως η ίδια να ήταν παρούσα έχοντας απεριόριστη δικαιοδοσία εντολή και πληρεξουσιότητα. Να διορίζει και άλλους πληρεξούσιους με τις ίδιες ή λιγότερες εντολές και να τους ανακαλεί», αναγράφεται στο πληρεξούσιο.

«Με εισαγγελική εντολή κλείδωσαν το Taxis του Μάνου Δασκαλάκη που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να μπει στο οικονομικό προφίλ και να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή. Με τι είναι συνδεδεμένο το Taxisnet; Με τις τραπεζικές συναλλαγές», αποκάλυψε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Κώστας Τσουρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που εξετάζεται από την αρχή ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς, οι αστυνομικές αρχές βάζουν στο μικροσκόπιο τους ακόμα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς και από «κόσκινο» θα περάσουν τα χρηματικά ποσά που αντλήθηκαν και πού χρησιμοποιήθηκαν.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA βάζουν στο μικροσκόπιο και το TAXIS του ζεύγους.

Αποκαλυπτικό βίντεο του LIVE NEWS από τον Μάνο να τραγουδάει

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης πάντως φαίνεται να έβρισκε ανέκαθεν διέξοδο στη μουσική. Από τα γυρίσματα στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς.

Στο βίντεο έχουν αναρτηθεί πλήθος σχολίων πρόσφατα μετά τις αποκαλύψεις.

Το βίντεο έχει ανέβει στον επίσημο λογαριασμό του στις 14 Απριλίου 2020.

«Περίμεναν άλλη ουσία να βρεθεί στη Τζωρτζίνα»

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για την παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη στο δικαστήριο.

«Το θέμα είναι ποιά είναι η συνολικότερη συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη, αν ήταν αδιάφορος προς την οικογένειά του, τί ερμηνείες και τί αναγωγές έκανε, εάν είχε παραπλανηθεί, εάν μετά από προτροπές της Πισπιρίγκου την υποβοηθούσε στο σχέδιο. Το διαβιβαστικό της αστυνομίας ανέφερε πως ο Μάνος δεν ήταν παρών στα επεισόδια. Όταν έφευγε από το σπίτι ή το νοσοκομείο συνέβαιναν τα επεισόδια. Στις αντίστοιχες περιπτώσεις στο εξωτερικό, οι 3 άντρες δεν είχαν οποιοδήποτε ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν είχαν ιδέα για τους θανάτους, και ιδιαίτερα τις περιπτώσεις με σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου», ανέφερε αρχικα.

«Ο Μανος ήταν πεπεισμένος ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι όλα είναι κακοήθειες δημοσιογράφων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πεπεισμένη η κατηγορούμενη για την αθωότητα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία», συνέχισε.

Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, να βρεθεί άλλη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και όχι η κεταμίνη.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε να βρεθεί η ουσία φαινοβαρβιτάλη, η οποία είναι για την αντιμετώπιση των επιληπτικών κρίσεων και πράγματι είχε δοθεί από το νοσοκομείο αυτή η ουσία και η κατηγορούμενη είχε λάβει γνώση. Ήταν βέβαιοι ότι θα βρεθεί άλλη ουσία και εννοούσαν την φαινοβαρβιτάλη. Η ουσία αυτή δεν είχε χορηγηθεί την τελευταία μέρα, και όταν άκουσαν την ουσία κεταμίνη ουσιάστικα επήλθε η ρίξη στο ζευγάρι», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη, είναι διαφοροποιημένη. και αντιμετώπισε στον ηπιότατο τρόπο  την 33χρονη, λέγοντας καλά λογια για την ίδια, και λέγοντας πως δεν έχει  καταθέσει αίτηση διασζυγίου. Ταυτόχρονα ο συνήγορος υπέρασπισής του κατακεραυνώνει την Ρούλα και διαχωρίζει πλήρως την στάση του εντολέως του», σχολίασε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/04/2022