Ελλάδα

Βιασμός ανήλικης: Καταγγελίες σοκ από 17χρονη – «Με βίαζε μετά την εξομολόγηση»

21.01.2022 | 20:01 Eνσωμάτωση

Φρίκη και αποτροπιασμό από τον 37χρονο ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, που συνελήφθη μετά την καταγγελία ανήλικης, σύμφωνα με την οποία τη βίαζε μέσα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια.

Το πρωί, κατά τη μεταφορά του στο γραφείο του εισαγγελέα, ήταν ψύχραιμος και αμίλητος, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, λες και δεν γνώριζε τις βαρύτατες κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Βιαστής με ράσα

Μέσα σε εκκλησία στα Κάτω Πατησιά το ανήλικο κοριτσάκι μαρτύρησε στα χέρια του 37χρονου ιερέα του ναού, πατέρα τριών παιδιών.

Η 16χρονη σήμερα μαθήτρια ήρθε αντιμέτωπη με τις αρρωστημένες πράξεις του παππά που εκμεταλλεύτηκε την αθωότητά της και έφτασε στο σημείο να τη βιάσει μέσα στους χώρους του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Ανατριχίλα από την δράση του ιερέα

Στα τέλη του 2019, η 13χρονη τότε μαθήτρια γνώρισε τον ιερέα στο κατηχητικό του ναού.

Ο 37χρονος περνούσε πολλές ώρες μαζί με την ανήλικη και φρόντιζε να την απομονώνει με σκοπό να την αποπλανήσει.

Η δράση του ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία, καθώς η ανήλικη αποκάλυψε στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Ανήλικων ότι για πέντε ολοκλήρους μήνες ο πνευματικός της τη βίαζε.

«Ο ιερέας μου έλεγε ότι πρέπει να τον βλέπω σαν τον πατέρα μου, σαν τον καλύτερο μου φίλο και γι’ αυτό ό,τι συμβαίνει μεταξύ μας δεν χρειάζεται να πω τίποτα σε κανένα».

Στα μέσα του 2020, η 16χρονη σήμερα μαθήτρια σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία χωρίς όμως να αποκαλύψει σε κανέναν όσα βίωσε στα χέρια του, θάβοντάς τα βαθιά μέσα στην ψυχή της.

Μια ταινία με κακοποιήσεις που έτυχε να δει η ανήλικη, ήταν η αφορμή να «σπάσει» τη σιωπή και να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε.
Τη βίαζε μετά την εξομολόγηση

Τουλάχιστον δυο φορές ο ιερέας μετά την εξομολόγηση της ανήλικης μαθήτριας τη βίασε μέσα στην εκκλησία, με το κοριτσάκι να μην μπορεί να αντισταθεί και να δέχεται απειλές από τον κατηγορούμενο για να μην πει όσα βιώνει.

Μάλιστα, όπως έχει διαπιστωθεί, ο ιερέας είχε κακοποιήσει την 16χρονη και μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του ιερέα ισχυρίζεται ότι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για την σκοτεινή, εγκληματική δράση του γιου του.

«Δεν μπορώ να, δεν μπορώ καν να… Καταρχήν το μικρότερο παιδί του είναι εδώ και… Τον Σεπτέμβριο πέρσι γεννήθηκε. Σεπτέμβριο πέρασε ένας χρόνος, 1,5 χρονών το μικρό παιδί, το μωρό. Κατηχητικό, εξομολογητής, ποδοσφαιρική ομάδα είχε και γενικότερα ό,τι μπορούσε με τρόφιμα με βοήθεια στον κόσμο. Καλά τώρα αστειεύεστε να έχω τον γιο μου για τέτοια πράγματα; Αποκλείεται, αποκλείεται, δηλαδή το κεφάλι μου κόβω».

Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από την ανήλικη

Ο ιερέας, ασκώντας αφόρητη πίεση στο 13χρονο τότε κορίτσι, ζητούσε άσεμνες φωτογραφίες από την ανήλικη. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο 37χρονος την απομόνωνε από τα υπόλοιπα παιδιά αμέσως μετά το κατηχητικό μέσα στο γραφείο του.

«Είμαστε σε πολύ ευάλωτη κατάσταση. Όταν είμαστε έτοιμοι θα απαντήσουμε μόνοι μας για όλα αυτά που ακούστηκαν», δήλωσε από τη μεριά της η σύζυγός του ιερέα που βρίσκεται στο πλευρό του.

Ειρωνικός στη ΓΑΔΑ

Ο 37χρονος κατηγορούμενος παρά το γεγονός ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία με βαρύτατες κατηγορίες, εκείνος όσο βρισκόταν στα γραφεία του Ανήλικων στη ΓΑΔΑ ήταν θρασύς και ειρωνικός.

Ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/01/2022