Αθλητικά

Super League – Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για πρωτόκολλο & αναβολές

07.01.2022 | 13:37 Eνσωμάτωση

Η πανδημία του κορωνοϊού με τη μετάλλαξη Όμικρον βρίσκεται σε έξαρση στην Ελλάδα και φυσικά ο αθλητισμός επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό.

Ήδη η Basket League… κατέβασε ρολά για δύο αγωνιστικές, ενώ στη Superleague υπήρξαν ματς που αναβλήθηκαν. Και άλλα που έγιναν με τις ομάδες να έχουν πολλές απουσίες και να μην μπορούν να παρατάξουν την… κανονική τους ενδεκάδα.

Σήμερα το μεσημέρα υπάρχει τηλεδιάσκεψη στη Σούπερ Λίγκα και ήδη τέσσερις ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα) έχουν ζητήσει την αναστολή του πρωταθλήματος. Και την αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για το πότε πρέπει να ορίζονται τα παιχνίδια. Επί της ουσίας θα ζητήσουν να μη γίνονται παιχνίδια όταν μια ομάδα θα έχει λιγότερα από εφτά κρούσματα ή αν υπάρχει φόβος διασποράς. Μαζί με αυτές τις τέσσερις είναι πιθανό να πάνε και άλλοι σύλλογοι, όμως πόσο εύκολο είναι να υπάρξει απόφαση για αναστολή πρωταθλήματος;

Την αντίθεσή του στη διακοπή του πρωταθλήματος εξέφρασε και ένα εκ των δύο συνδρομητικών που έχουν τα δικαιώματα με την χθεσινή του τοποθέτηση.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 07/01/2022