Stoiximan Super League: Ανοίγει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής με δύο ματς

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Στοίχμαν Σούπερ Λιγκ. Ντέρμπι αύριο στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το MEGA NEWS 104,6.

Οι ομάδες της Super League μπαίνουν στη 10η στροφή του πρωταθλήματος, λίγο πριν τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων. Η αυλαία ανοίγει το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό, με την αναμέτρηση Βόλος – Κηφισιά στις 17:00. Στις 19:30 ο Άρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναιτωλικό. Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή με πέντε παιχνίδια. Αστέρας – Καλαμάτα, ΑΕΚ – Λεβαδειακός, Ηρακλής – Παναθηναϊκός, ΟΦΗ – Ατρόμητος και το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στις 21:00.

Στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν την έκτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα προχωρήσει σε αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στη Βρετάνη κόντρα στη Ρεν.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο αρχηγός του «δικεφάλου» θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Στα αγωνιστικά, ο Τομ Λουσέ έβγαλε μέρος της χθεσινής προπόνησης και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το αυριανό ματς.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη για να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τζέικομπ Νίστρουπ δε θα έχει τη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κάνγκουα.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Ρεάλ και στρέφεται στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Μάρκο Νίκολιτς καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο την επιστροφή της Ένωσης στις νίκες. Δεν υπολογίζεται ο Λάζαρος Ρότα, που είναι τιμωρημένος.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ένα ταξίδι στην Αθήνα της Κατοχής και ιστορίες Αντίστασης

Απόρρητο