Ελλάδα

Στο «μικροσκόπιο» για κορωνοπάρτι τα AirBnB – Στο 100% οι κρατήσεις

30.12.2021 | 20:06 Eνσωμάτωση

Aπό την ώρα πάντως που ανακοινώθηκαν τα περιοριστικά μέτρα για την εστίαση πολλοί είναι εκείνοι που άρχισαν να ψάχνουν εναλλακτικές για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Για τους παραπάνω λόγους… πολλοί αναζητούν εναλλακτική για το πρωτοχρονιάτικο party και η ζήτηση στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τύπου Airbnb έχει εκτοξευτεί.

Στο 100% οι κρατήσεις

Στην Αττική και σε δημοφιλείς προορισμούς της περιφέρειας από Έλληνες και ξένους.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες προσπαθούν με διάφορες δικλείδες να διασφαλίσουν πριν από την ενοικίαση ότι δεν πρόκειται να γίνουν πάρτι με δυνατή μουσική μέχρι πρωίας… κατά το παρελθόν άλλωστε έχουν καταγγείλει οι ίδιοι πάρτι στα διαμερίσματά τους.

Στο σπίτι μας, με τους καλεσμένους μας… μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιον και να βάλουμε μουσική να παίζει. Εκεί όμως όπου θα υπάρξει πρόβλημα και πρόστιμο είναι να νοικιάσουμε Airbnb διαμέρισμα και να κάνουμε εκεί το πάρτι

Πάντως, οι πλατφόρμες δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους διαχειριστές να απορρίπτουν αιτήματα από πελάτες όταν υπάρχει η υπόνοια διοργάνωσης πάρτυ.

Η Πρωτοχρονιά των… 1.500 ευρώ

Η Όμικρον φέρνει νέα μέτρα και κάποιοι φεύγουν για Ντουμπάι.

Για τα γερά πορτοφόλια είναι και αυτή μια εναλλακτική, μια… απάντηση στα μέτρα της τελευταίας στιγμής.

Έλληνες που εργάζονται στο Ντουμπάι στον χώρο της εστίασης και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων επιβεβαιώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των Ελλήνων παρά τις απαγορευτικές τιμές… ωστόσο.. μπαινουν σε waiting list αφού τα τραπέζια είναι ήδη reserve.

Ένα ακόμη … ιδιαίτερο ρεβεγιόν φέτος, μια ακόμη χρονιά που θα αλλάξει με περιορισμούς.

Παρόλα αυτα οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων θα είναι αυστηροί αν κάποιος πιαστεί να έχει «στήσει» παράνομο πάρτυ με DJ εισιτήρια σε νοικιασμένο σπίτι, τότε το προστιμο ειναι μαμούθ.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 30/12/2021