Ελλάδα

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που πόζαρε με όπλα μέσα σε κλαμπ

28.12.2021 | 13:17 Eνσωμάτωση

Στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής προσήχθη γνωστός τράπερ που ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η προσαγωγή του γνωστού τράπερ μετατράπηκε σε σύλληψη και αυτή την ώρα οδηγείται στην Ευελπίδων ενώπιον του Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για τον νόμο περί ναρκωτικών και περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Συγκεκριμένα χτες κυκλοφόρησαν εικόνες – ντοκουμέντο, στις οποίες καταγράφεται πασίγνωστος τράπερ, με μεγάλες επιτυχίες και χιλιάδες ακολούθους, να ποζάρει με 3 πιστόλια στη μέση.

Όπως διακρίνεται στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο Instagram, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης ποζάρει επιδεικτικά μέσα σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, παρουσία δεκάδων ατόμων γύρω του, έχοντας τα όπλα στη ζώνη του, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο.

Μάλιστα, το ένα πιστόλι παραπέμπει σε 9άρι usp, παρόμοιου τύπου δηλαδή με αυτά που έχουν αστυνομικοί.

Η εικόνα προκαλεί πλήθος ερωτημάτων για το γνωστό καλλιτέχνη, με κυριότερο, αν έχει νόμιμη άδεια κατοχής των όπλων, αλλά και για ποιο λόγο κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο επιδεικνύοντάς τα και πολύ περισσότερο, αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 28/12/2021