Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέα καταγγελία από οικογενειακή φίλη του για ροζ βίντεο

21.12.2021 | 20:14 Eνσωμάτωση

Μια νεαρη γυναίκα, οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταγγέλει δια του δικηγόρου της ότι εντόπισε σε ιστοσελίδα με πορνογραφικο υλικό βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές και μάλιστα, αυτό συνέβη μετα τις πρόσφατες αρχικές αποκαλύψεις.

Ανοίγουν τα στόματα μετά τις αποκαλύψεις για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διοχέτευση στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφου του.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αποκάλυψε ότι οικογενειακή φίλη του τηλεπαρουσιαστή έχει πέσει επίσης θύμα του, καθώς ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο.

«Ήρθα σε επαφή με μία κοπέλα η οποία ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση, όπου έχει μία καινούργια καταγγελία για τον κ. Παναγιωτόπουλο, το κύριος σε εισαγωγικά, έχει ανεβάσει βίντεο πάλι και φωτογραφίες της συγκεκριμένης κοπέλας σε site με τέτοιο περιεχόμενο», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με την νέα καταγγελία, που έπεται αυτή της 30χρονης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διοχέτευσε στο διαδίκτυο δύο βίντεο και φωτογραφίες της κοπέλας.

«Το ανακάλυψε τώρα μετά την καταγγελία που υπήρχε…Σε αυτήν την περίπτωση είναι ακόμα πιο σοβαρή η κατάσταση να ξέρετε, είχε και οικογενειακή, φιλική σχέση. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία, θα υποβάλλουμε μήνυση και θα διαταχθούν από ‘κει και πέρα τα λοιπά νόμιμα», συμπλήρωσε.

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει ήδη από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διακριβωθεί εάν ο τηλεπαρουσιαστής έχει αναρτήσει και βίντεο άλλων γυναικών στο διαδίκτυο.

«Το αδίκημα το συγκεκριμένο της μετάδοσης πορνογραφικού υλικού επειδή ακριβώς είναι διαρκές θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτόφωρο αδίκημα και ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση στη σύλληψη του δράστη», ανέφερε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος.

Στο πλαίσιο της έρευνας την οποία ανέλαβε η υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος Βορείου Ελλάδος θα εξεταστεί κι εάν από την ανάρτηση των βίντεο ο τηλεπαρουσιαστής αποκόμισε κάποιο οικονομικό όφελος.

«Εφόσον έχουμε ενήλικο θύμα έχουμε να κάνουμε με πλημμέλημα το οποίο επισύρει ποινή φυλακίσεως έως πέντε έτη. Σε περίπτωση που υπάρξει οικονομικό όφελος τότε έχουμε να κάνουμε με κακούργημα το οποίο επισύρει ποινή έως δέκα έτη», συμπλήρωσε ο κ. Γώγος.

Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αναμένονται καταιγιστικές.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/12/2021