Ελλάδα

Το Experience Park άνοιξε τις πύλες του στο κοινό

21.12.2021 | 20:42 Eνσωμάτωση

Μόλις έξι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης για το Ελληνικό, η Lamda Development παρέδωσε στο κοινό ένα μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου. Το Experience Park, που εκτείνεται σε 70 στρέμματα, άνοιξε τις πόρτες του και μας καλεί να το ανακαλύψουμε, καθημερινά, από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Το Experience Park του Ελληνικού άνοιξε τις πόρτες του και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει από κοντά ένα βιωματικό πάρκο για όλους

Αποτελεί το πρώτο έργο της μεγάλης ανάπλασης που παραδίδεται στους πολίτες. Ένα πάρκο έκτασης άνω των 70 στρεμμάτων, μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, που θα μεγαλώνει κάθε μέρα για να γίνει το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης.

Το Experience Park, είναι ένα πάρκο που έχει δημιουργηθεί για όλους και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφτούν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της πόλης.

Ειδικά για την εορταστική περίοδο από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου, το Experience Park είναι στολισμένο και γεμάτο λάμψη

Ιδιαίτερη θέση στο πάρκο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ύψους 17 μέτρων, μία σύνθεση από 180 μικρά έλατα, τα οποία μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου θα διατεθούν για αναδάσωση. Στην περιοχή του Experience Park βρίσκονται και τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι χαρακτηρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/12/2021