Ελλάδα

«Εμμονικός και χειριστικός» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του

18.12.2021 | 20:12 Eνσωμάτωση

Στις 9 Φεβρουαρίου θα καθίσει στο εδώλιο ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του.

Προκαλούν τα όσα υποστηρίζει ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», χαρακτήρισε «φαρισαίους», όσους παρακολουθούσαν το διαδικτυακό κανάλι που διατηρούσε το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» και τώρα του επιτίθενται.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά…» υποστήριξε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτόπουλος.

«Χειριστικός»

Η 30χρονη μιλά για μια μακρά βασανιστική περίοδο της ζωής της, πριν και μετά τη σχέση της με τον πρώην παρουσιαστή τον οποίο χαρακτηρίζει χειριστικό.

«Δεν άντεχα άλλο τα διάφορα πράγματα που ήθελε στον ερωτικό τομέα, εξαναγκαζόμουν να κάνω πράγματα που δεν ήθελα κι έφθασα σε ένα σημείο όπου έχασα τον εαυτό μου» τόνισε.

Ο ακτιβιστής που έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα!» και αποκάλυψε πως ακόμα και μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ο πρώην παρουσιαστής ανέβασε τέταρτο βίντεο στο διαδίκτυο.

«Έπρεπε η κοπέλα να βρει όλες τις ιστοσελίδες και να τους πει να το κατεβάσουμε διότι θα έχουν νομικές κυρώσεις. Ο Στάθης ανέβασε και άλλο βίντεο ενώ η κοπέλα του είχε κάνει μήνυση» υποστήριξε ο Ηλίας Γκιώνης.

«Πρέπει να ντρέπεται»

Σοκαρισμένοι από τις τελευταίες αποκαλύψεις δηλώνουν φίλοι και συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Δεν είναι απλό αυτό που έκανε και έπρεπε να ντραπεί την οικογένεια του και κυρίως τη μάνα του. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα όλοι» ανέφερε κάτοικος της Αλοννήσου, ενώ η Δήμητρα Λημνιού, φίλη Στάθη Παναγιωτόπουλου σημείωσε: «Η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη, ανήκουστη. Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητα του άλλου».

«Ασχολούνταν με τις καταδύσεις, τις αγαπούσε πάρα πολύ και έχουμε πέσει από τα σύννεφα, διότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που προβάλλεται με τον άνθρωπο που ήταν» τόνισε ο εκπαιδευτής του Στάθη Παναγιωτόπουλου Κώστας Μαυροχωρίδης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προσδιοριστεί για τις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/12/2021