Ελλάδα

Μαφιόζικη ενέδρα με πυροβολισμούς στη Γλυφάδα

18.12.2021 | 20:20 Eνσωμάτωση

Μία αποτυχημένη ενέδρα θανάτου ή μια τελευταία προειδοποίηση κρύβεται πίσω από την αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα;

Στόχος αυτή την φορά των οπλισμών κακοποιών ένας 43χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό πρατήριων υγρών καυσίμων τόσο στην Αθήνα όσο και στον Πειραιά.

Λίγο μετα τις 9 το βράδυ ο 43χρονος βρισκόταν στην οδό Μεγάλου Αλέξανδρου με τους δυο πιστολέρο να βρίσκονται πάνω σε μια μηχανή έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Από τις κινήσεις τους φαίνεται πως γνώριζαν καλά το πρόγραμμα του στόχου τους και μόλις τον είδαν τον πλησίασαν σε μικρή απόσταση. Ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ τουλάχιστον τέσσερις φορές πετυχαίνοντας τον στόχο του στο χέρι.

Ο 43χρονος έτρεξε για να σωθεί ενώ ο οδηγός της μηχανής ανέπτυξε ταχύτητα για να απομακρυνθεί από το σημείο.

Χορηγίες σε ομάδες

Από τις Αρχές εξετάζονται δημοσιεύματα του 2020 που τον εμπλέκουν με μεγάλες χορηγίες σε ομάδες ποδοσφαίρου της Πελοποννήσου χωρίς όμως να διευκρινίζεται το ύψος των χορηγιών.

Ο 43χρονος στην ΕΛΑΣ θεωρείται πως ήταν στενός φίλος και συνεργάτης του Βασίλη Στεφανακου ο οποίος είχε πέσει νεκρος σε ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι τον Ιανουάριο του 2018.

Τις επόμενες ημέρες ο 43χρονος αναμένεται να δώσει κατάθεση στις αρχές για το τι είδε κατά τη διάρκεια της επίθεσης και κυρίως εάν είχε δεχτεί απειλές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/12/2021