Ελλάδα

Τραγικός θάνατος 55χρονης από την κακοκαιρία στην Πιερία

12.12.2021 | 20:10 Eνσωμάτωση

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από χείμαρρο στη Σκοτίνα Πιερίας.

Το αυτοκίνητο της 55χρονης καθηγήτρια παιδιατρικής, εντοπίστηκε βυθισμένο στα ορμητικά νερά του χειμάρρου στη Σκοτίνα Πιερίας.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι από τους πυροσβέστες, περίπου χίλια μέτρα μακριά από το όχημά της. Η απόφασή της να περάσει τη νύχτα μέσα από το φουσκωμένο ρέμα στάθηκε μοιραία.

Έναν αγροτικό δρόμο που ενώνει τη Σκοτίνα με τη Λεπτοκαρυά προσπάθησε να διασχίσει η άτυχη παιδίατρος, όμως δεν είδε μέσα στη νύχτα ότι το ρέμα είχε φουσκώσει.

Πρόκειται για την καθηγήτρια παιδιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Παρασκευή Καραγιάννη, μητέρα 3 παιδιών. Η κόρη της, ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο Κατερίνης, αναζήτησε τη μητέρα της που δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι και κινητοποίησε τις Αρχές.

«Πνίγηκε» η Δυτική Ελλάδα

Στα Στεναΐτικα της Κάτω Αχαΐας, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας διέσωσαν έναν άνδρα καθώς και τους δύο σκύλους του οι οποίοι κινδύνευαν από τα ορμητικά νερά.

Πολλές περιοχές του δήμου Δυτικής Αχαΐας πνίγηκαν στο νερό και τη λάσπη.

Τα ορμητικά νερά του ποταμού Εύηνου κυριολεκτικά γκρέμισαν τη σιδηροδρομική γέφυρα στο ύψος του Ευηνοχωρίου, κόβοντας στα δύο την περιοχή της Ναυπακτίας.

Η θάλασσα «ξήλωσε» τη στεριά

Στο παλιό Φάληρο, εικόνες απόλυτης καταστροφής. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι θυελλώδεις άνεμοι και τα μεγάλα κύματα έσπαγαν τις βαριές πλάκες του πεζόδρομου.

Η μανία της φύσης προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στις δημοτικές εγκαταστάσεις στο πάρκο του Φλοίσβου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/12/2021