Κόσμος

Τουρκία – Ανήλικος έριξε απολυμαντικό σε φίλο του και του έβαλε φωτιά

12.12.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Σοκάρει το βίντεο από την Τουρκία με έναν ανήλικο που έριξε απολυμαντικό στον φίλο του και του έβαλε φωτιά.

Μέσα σε δευτερόλεπτα το αστείο γίνεται τραγωδία. Ο 14χρονος Μπουράκ τυλίγεται στις φλόγες και οι περαστικοί προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με τα σακάκια τους. Τα παιδιά έπαιζαν λίγο νωρίτερα στην αυλή του σχολείου στην Προύσα. Ο 13χρονος Ισμαήλ βρήκε παρατημένο ένα μπιτόνι απολυμαντικό, ράντισε το άλλο παιδί και του έβαλε φωτιά με αναπτήρα.

«Ο Μπουράκ είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Είναι στην εντατική και οι γιατροί λένε πως δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς, προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα» τόνισε η θεία του θύματος.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας δεν φαίνεται να προηγήθηκε καυγάς μεταξύ των ανηλίκων. Η οικογένεια του μικρού Μπουράκ απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει το νόμο στα χέρια της.

Ιταλία

Στην Ιταλία, εμπόλεμη ζώνη θυμίζει η γειτονιά στην πόλη Ραβανούσα της Σικελίας, όπου κατέρρευσε 4οροφη πολυκατοικία και γύρω κτίρια μετά από τη διαρροή και έκρηξη αερίου.

Οι διασώστες ανέσυραν ζωντανές δυο γυναίκες, τέσσερις νεκρούς ενώ αγνοούνται άλλοι 5 άνθρωποι. Σχεδόν όλα τα θύματα είναι μέλη της ίδιας οικογένειας που έμεναν στη πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική προστασία, φαίνεται ότι υπήρξε διαρροή σε σωλήνα αερίου, το αέριο συσσωρεύθηκε σε μια κοιλότητα και ακολούθησε η έκρηξη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/12/2021