Αθλητικά

Παραμένει ο Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ

01.12.2021 | 20:38 Eνσωμάτωση

Την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ αποκάλυψε ο Χέρμπερτ Χούμπελ, που υπογράμμισε για μια ακόμη φορά την ολιγωρία στις αλλαγές που έπρεπε να κάνει η ΕΠΟ για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ, αποκάλυψε σε συνέντευξη πως η UEFA όχι μόνο εμπιστεύεται τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά προτίθεται  να ανανεώσει το συμβόλαιό του, τουλάχιστον για έναν, ακόμα και δύο χρόνια, υπογραμμίζοντας πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ευγνώμον από την παρουσία ενός τόσο έμπειρου επαγγελματία στις τάξεις του.

Ο Χούμπελ άσκησε αυστηρή κριτική στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την καθυστέρηση στο έργο της, λέγοντας πως η στάση της ΕΠΟ προκαλεί απογοήτευση στην Ελλάδα και ανησυχία στο εξωτερικό και πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα έμπειρο στέλεχος, για τη θέση «κλειδί» του διευθύνοντος συμβούλου.

Στη Super League, η ελληνική αστυνομία ζήτησε την αναβολή των αγώνων πρωταθλήματος ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, λόγω της άφιξης του Πάπα Φραγκίσκου και τη συμπλήρωση την προσεχή Δευτέρα 13 χρόνων από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Η λίγκα με επίσημο έγγραφο απάντησε αρνητικά, ενώ τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός διαφωνούν με την πιθανότητα αναβολής του ντέρμπυ.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 01/12/2021