Ελλάδα

Κορωνοϊός – «Εγκληματικά» κηρύγματα ιερέων κατά του εμβολιασμού

24.11.2021 | 20:19 Eνσωμάτωση

Τον εγκληματικό ρόλο ιερέων στην Φλώρινα καταγγέλλει γιατρός, καθώς, όπως δηλώνει, έλεγαν στην 85χρονη μητέρα του ότι τα εμβόλια είναι του Αντίχριστου και ότι αν εμβολιαστεί θα χάσει το χάρισμα της Βάπτισης.

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 39χρονο πατέρα δύο παιδιών από την Άσσηρο Θεσσαλονίκης που πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο 39χρονος δεν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε υποκείμενο νόσημα. Ο πατέρας του ήταν ο μοναδικός από την οικογένεια που είχε κάνει το εμβόλιο και πέρασε τη νόσο με ήπια συμπτώματα στο σπίτι.

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται διασωληνωμένη η μητέρα του, ενώ από κορωνοϊό νόσησαν οκτώ από τα δέκα μέλη της οικογένειάς του.

Μετά τον θάνατο του 39χρονου, αρκετοί συγχωριανοί του σπεύδουν να εμβολιαστούν.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του καρδιολόγου Γιώργου Δημητριάδη για αρνητές ιερείς στην Φλώρινα που στέφουν τους πολίτες ενάντια στον εμβολιασμό. Ανάμεσα σε αυτούς που πείστηκαν από το αντιεμβολιαστικό κίνημα και η 85χρονη μητέρα του, η οποία πάσχει από υπέρταση.

«Αντιμετώπισα σφοδρή άρνηση, είχε επηρεαστεί από παραεκκλησιαστική εξουσία στην Φλώρινα».

Η 85χρονη γυναίκα θα έπρεπε να είχε εμβολιαστεί από τις αρχές του έτους. Ο καρδιολόγος μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS αποκάλυψε τα επιχειρήματα με τα οποία κατάφεραν να αποτρέψουν τη μητέρα του από τον εμβολιασμό.

«Ότι είναι του Αντίχριστου, ότι θα τους μεταλλάξουν, ότι χρησιμοποιούν υβριδικά κύτταρα, ότι είναι του σατανά, ότι θα χάσει τα χάρισμα της βάπτισης», σημειώνει.

Ο καρδιολόγος, δηλώνει απογοητευμένος ως γιος και ως επιστήμονας που δεν κατάφερε να επηρεάσει τη μητέρα του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/11/2021