Πολιτική

Πολιτική κόντρα μετά το μήνυμα Μητσοτάκη – Θα κάνει ανακοινώσεις και ο Τσίπρας

18.11.2021 | 12:54 Eνσωμάτωση

Σε σύγκρουση κορυφής μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα οδηγείται η πολιτική αντιπαράθεση για την πανδημία και το τέταρτο κύμα που καλπάζει.

Εν αναμονή του διαγγέλματος του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε πως θα απαντήσει και αυτός μέσω τηλεοπτικού μηνύματος κάνοντας λόγο για παράσταση-κοροϊδία του κ. Μητσοτάκη.

Με την επιστροφή του από το Λονδίνο ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε νέο διάγγελμα προς τους πολίτες και σύμφωνα πληροφορίες αναμένεται να απευθύνει μια ακόμη ισχυρή προτροπή για εμβολιασμό με την 3η δόση του εμβολίου ενώ ακόμη πιο ισχυρή θα είναι η παραίνεσή του προς τους ανεμβολίαστους να κάνουν έστω και τώρα την πρώτη δόση για να μην περάσουν Χριστούγεννα με αυστηρούς περιορισμούς.

Τέλος θα ξεκαθαρίσει ότι η οικονομία δεν θα ξανακλείσει χωρίς όμως να αποκλείονται επιμέρους περιορισμοί. Ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, κυρίως θα στείλει το μήνυμα πως αν δεν αλλάξει η στάση των πολιτών σε σχέση με το εμβόλιο τότε θα οδηγηθούμε σε Χριστούγεννα και γιορτές δύο ταχυτήτων με περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 18/11/2021