Ελλάδα

Κορωνοϊός – Πρόταση «βόμβα» για αποκλεισμό ανεμβολίαστων από δραστηριότητες

10.11.2021 | 20:13 Eνσωμάτωση

Οι γιατροί της πρώτης γραμμής ζητούν αυστηρότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, ακόμη και γενικό απαγορευτικό προκειμένου να σταματήσει η διασπορά.

Γενικό απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους ζητά μέσω του MEGA ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, προκειμένου να μπει φρένο στην ανεξέλεγκτη διασπορά.

«Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά».

Ο συνωστισμός σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των μέτρων, είναι ο νούμερο ένα τρόπος μετάδοσης του ιού, με τους ειδικούς να χτυπούν καμπανάκι κινδύνου για τους χώρους διασκέδασης.

Εγκληματίες όσοι ψεύδονται για τα εμβόλια

Ως εγκληματίες χαρακτήρισε όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για τα εμβόλια, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.

«Ορισμένοι παίζουν με τα συναισθήματα του κόσμου για να βγάλουν χρήματα, καλλιεργώντας θεωρίες συνωμοσίας και προσπαθούν ουσιαστικά να βγάλουν χρήματα από τον φόβο των ανθρώπων. Αυτοί είναι οι εγκληματίες».

Ο μόνος τρόπος να ανακοπεί η ξέφρενη πορεία του ιού είναι να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί της τρίτης αναμνηστικής δόσης και παράλληλα να εμβολιαστούν όσοι ακόμη δεν το έπραξαν τονίζουν οι ειδικοί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 10/11/2021