Ελλάδα

Από το γήπεδο στον ανακριτή ο προπονητής τένις

09.11.2021 | 17:43 Eνσωμάτωση

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 35χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 15 και 14 ετών αντίστοιχα.

Τον προπονητή κατήγγειλε μια 20χρονη, που διατηρούσε ερωτική σχέση από την τρυφερή ηλικία των 15 χρόνων, αλλά και 14χρονη μαθήτρια του, που εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι ο 35χρονος εκπαιδευτής της, την είχε προσεγγίσει σεξουαλικά και είχαν συνάξει σχέσεις.

O πατέρας του προπονητή μιλώντας στο live news παραδέχτηκε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μαθήτρια, η οποία όμως ήταν με την συναίνεση της, όπως ανέφερε.

Διαχυτικός με τις μαθήτριες του

Εντύπωση προκαλούν οι δημοσιεύσεις του προπονητή τένις στα σόσιαλ μίντια, όπου εμφανίζεται ιδιαίτερα διαχυτικός και προστατευτικός με τις μαθήτριες του.

Όπως βλέπετε στις αναρτήσεις του στο facebook ανέβαζε συχνά φωτογραφίες αγκαλιά με τις ανήλικες μαθήτριες του τις οποίες επαινούσε για τις επιδόσεις τους.

Ο προπονητής είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους και μάλιστα συνόδευε αυτός τις ανήλικες στα τουρνουά του εξωτερικού, αναρτώντας μάλιστα και βίντεο από τα ταξίδια τους στη Σερβία και την Κύπρο.

Μακριά από τους γονείς τους στα ξενοδοχεία που διέμεναν κατηγορείται ότι έβρισκε την ευκαιρία να τις απομονώσει και να τις αποπλανήσει ερωτικά.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 35χρονος προπονητής τένις ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, ενώ η απολογία του δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/11/2021