Κόσμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η εμφάνισή του στον Λευκό Οίκο & η έκπληξη στον Τζο Μπάιντεν

09.11.2021 | 18:31 Eνσωμάτωση

«Έχουμε 2024 και πάω στο γραφείο μου. Θα είμαι ο πιο όμορφος πρόεδρος στην ιστορία».

Με αυτό το αστείο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε τον Λευκό Οίκο. Είχε προηγηθεί η μέγιστη τιμή της βράβευσης του ίδιου αλλά και της ομάδας του Μιλγουόκι Μπακς από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν.

Ο Γιάννης δεν παρέλειψε ούτε στον Λευκό Οίκο να αναφερθεί στο δύσκολο ξεκίνημα της ζωής του στα Σεπόλια και να επισημάνει και από αυτό το βήμα, ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες γι’ αυτή την ευκαιρία. Ξέρετε, είμαι ένα παιδί από τα Σεπόλια της Αθήνας, στην Ελλάδα. Μεγαλωμένο από δύο Νιγηριανούς γονείς που μοχθούσαν καθημερινά για να μας παρέχουν τα πάντα».

Η βίντεο κλήση & τα παπούτσια

Ο Γιάννης έχει αποδείξει πολλές φορές το δέσιμο που έχει με τη μητέρα και την οικογένειά του και δεν το ξέχασε ούτε στον Λευκό Οίκο, καθώς έκανε βίντεο κλήση μαζί της για να μιλήσει και αυτή με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Οι οικογένειές μας αποτελούν παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποιοι είμαστε και τι πετυχαίνουμε. Δεν είναι εδώ μαζί μας σήμερα, όμως τους κουβαλάμε πάντα στην καρδιά μας και θέλω να τις ευχαριστήσω γιατί παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποιοι είμαστε».

Ο Τζο Μπάιντεν εκτός από μία φανέλα με το όνομά του και το νο46 καθώς είναι ο 46ος πρόεδρος, έχει πλέον και ένα δικό του ζευγάρι μπασκετικά παπούτσια.

Δύο Έλληνες στον Λευκό Οίκο. Δύο Έλληνες πρωταθλητές του ΝΒΑ. Δύο Έλληνες στην κορυφή του κόσμου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 09/11/2021